Entrétrapp

Tomten och markarbetena runt huset är inte klart överhuvudtaget och vi kommer inte göra några större arbeten förrän till våren. Men för att vardagen ska funderarens praktiskt behövde vi fixa en liten del kring entrén för att bla kunna få in och ut barnvagnen på ett bra och säkert sätt.

Min syster som är arkitekt och hjälp oss en hel del med ritningar och tankar kring huset när det byggdes hjälpte oss med ritning av trappen.


Efter mycket ”om och men” valde vi att lägga ut trappen en halvmeter utanför öppningen /inchacket vid ytterdörren för att få ordentligt med plats för barnvagn, matkassar och allt annat man bär på i vardagen.


Det som fattas nu innan vi är nöjda för i år är att fylla ut kring trappen så vi kan ta bortser provisoriska pallen och använda den nya trappen direkt. För att ordna detta behöver vi lite hjälp med material och lite utrustning för att trycka till materialet vilket vi hoppas kunna få hjälp med inom en snar framtid av vår husbyggare.

Nu under vintern inför vårens tomtarbete ska vi rita lite olika förslag på tomtplanering samt att vi ska ansöka om bygglov för två murar, en på framsidan mot vägen och även en på baksidan för att kunna fylla ut och plana ut tomten som idag sluttar väldigt mycket efter balkongens slut.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera