Datum bokat

Ett datum som kommer förändra vardagen, livet och ge mig ett evigt tomrum i mitt hjärta. Onsdag nästa vecka den 18:e april kommer Maltes att somna in. Bara att boka tiden gav mig panik och tårarna sprutade när jag fick den bekräftad, men jag vet att det inte finns någon återvändo och jag vill att det sker innan hans klåda kommer och innan han måste gå med täcken och smörjas. Nu när värmen preciiis kommit klarar han sig och får gå naken när tillfälle ges och bara vara häst.

Det är väldigt blandade känslor att vara i stallet, ibland är jag väldigt ledsen och vill inte vara där alls och ibland står jag länge och andas in hans underbara doft och murar in näsan i hans man, leker pussaleken och matar honom med godis och morötter för att få så mycket som möjligt av honom den tiden vi har.
Gillar

Kommentarer

CelineLind
CelineLind,
Jag beklagar verkligen <3 Om man får fråga, vad är det som är fel? 😟 nouw.com/celinelind
CamillaBergquist
CamillaBergquist,
Tack <3
Maltes har kissing spines som har opererats , pålagringar på SI leden, två senskador, återkommande inflammationer i kotor fram+bak och svår eksem vår, sommar och höst. Vi har behandlat i 2,5 år via 21 olika klinikbesök och en massa rehab både via träning och kiropraktik mm utan att tyvärr lyckas få honom frisk 😟
nouw.com/camillabergquist
CelineLind
CelineLind,
Okej! Då förstår jag <3 Inte ett problem på den lilla killen heller 😟nouw.com/celinelind
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera