BVC besök

I går var jag och Alma på BVC ensamma för första gången. Förra gången hade vi läkarbesök och då var Christian med och gången innan var mamma på besök och följde med. Det är lite speciellt att ha en tid att passa med en bebis, det kan nämligen hända typ vad som helst precis innan man måste åka oavsett hur förberedd man än är.

Denna dag ville inte Alma sova på förmiddagen alls någon hon brukar annars. Detta innebar att jag fick göra iordning med själv med henne hängande på armen eller placerad på annan strategiskt utvald plast.

När jag borstade håret och fixade mig lite snabbt i badrummet fick Alma ligga kvar en stund på skötbordet efter blöjbyte medans katten Zingo drack vatten och lekte i duschen med duschmunstycket på golvet. Ha ha lite kaos va det allt även om det inte syns.

Alma somnade gott precis innan vi skulle åka och lät sig placeras i babyskyddet och böras ut i bilen sovandes. Framme på BVC sov hon sig igenom första delen av besöker när jag fick svara på lite frågor gällande mitt egna mående.
När det sedan var Almas tur att kontrolleras med våg och måttband vaknade hon som vanligt när hon placerades på skötbordet men skötte sig fint hela tiden och charmade personalen med två jätteleenden :)
Alma vägde igår på sin 7 veckorsdaf 5686g och mättes till 59 cm lång. Hon följer sin kurva superfint både vikt och längdmässigt vilket alltid känns väldigt skönt att höra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera