Bänkskivan är försenad!

De som inte fick hända, hände trots allt. Bänkskivan är försenad och är ännu inte ens i dagsläget tillverkad tyvärr vilket äventyrar hela vårt slutsamråd, vår slutbesiktning och därmed också tillträdet till huset.
Bänkskivan skulle alltså egentligen ha monterats idag men materialet till stenskivan är försenat och skivan som skulle ha tillverkats i förra veckan beräknas nu istället att tillverkas på onsdag, dagen innan vårt slutsamråd.

Problemet är också de att detta också stoppar upp en massa annat arbete som ska utföras efter monteringen av bänkskivan. Rörmokaren kan inte installera blandaren och elektrikern kan inte dra sista elen i huset förren bänkskivan är monterad.

Christian har kämpat hela dagen med att finna en lösning och nu har vi tillslut tack vare honom en plan A och en plan B.

Plan A är att stenhuggaren och köksleverantören fortfarande tror att dem kommer kunna klara av att beskära, leverera och montera skivan innan torsdag klockan 10 vilket ger rörmokare och elektriker 1 timme på dig att göra de sista jobbet innan kommunen anländer klockan 11.

Plan B, om stenhuggare och köksleverantören inte i morgon klockan 1030 inte kan garantera att stenskivan är monterad senast torsdag klockan 10 är att vi åker till IKEA och köper den billigaste bänkskivan samt vasken vi kan hitta och monterar denna inför slutsamråd och besiktning. Extrakostnaden som uppstår pga detta kommer stenhuggaren och köksleverantören stå för.

Gillar

Kommentarer

Lovise
Lovise,
Det blir ”spännande” in i det sista alltså.. www.LoviseC.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera