Nytt samarbete - se hit alla gravida

Training for pregnant

I samarbete med företaget Traning for pregnant har jag fått hem lite nya träningskläder som är helt fantastiskt sköna. Totalt anpassade för oss gravida kvinnor men även för er som nyss fött, dessa kan jag verkligen rekommendera. Jag har storlek S och dom sitter perfekt! Dessa kommer jag gå runt i dygnet runt, hade även på mig den på jobbet igår kväll med en lång tunika till. Klicka in på hemsidan för att se mer info om produkterna 👇👍

http://www.trainingforpregnant.com

Tights

Dessa är så otroligt sköna, direkt när jag hämtat paket provade jag allting och tights var så sköna att jag hade på mig dem hela kvällen. Materialet på tights är lagom tjockt, materialet är sådan som håller in det som behövs hållas in ;) och framhäver det som man vill framhävas. Mudden är fantastisk skön och sitter väldigt bra över magen och skaver inte som andra byxor kan göra. Man får så fin mage i tightsen och benen ser väldigt fina ut. Det finns inget värre än träningskläder som gör att man känner sig orörlig och som trycker på magen. Eftersom jag de första två månaderna av min graviditet mådde illa dygnet runt och seriöst bara var sugen på bara pommes och hamburgare så förändrades kroppen en del. Men tightsen döljer mina "skavanker" perfekt utan att sitta hårt och obekvämt. Dom håller sig även på plats hela tiden, man behöver inte springa och dra upp dem.

Long & loose byxor

Dessa byxor kommer bli perfekta under lite kallare vårdagar när jag är ute och promenerar, perfekta att dra över tights. Men även till varmare dagar är dem lagom tunna att ha. Det är även en mudd längst ner på byxorna om man vill dra upp dem lite på benen för att göra dem kortare.

Väskan

Helt perfekt att ha på ryggen när man ska ut och gå, perfekt för plånbok och vattenflaska när man är ute och promenerar ett plus är att den är väldigt snygg också. Den har även perfekt storlek till gymmet så man får plats med det man behöver. Väskan följer med när du beställer byxorna :)

Strumpor

Stödstrumpor är det mest fantastiska jag har provat i hela mitt liv, min vader har blivit lite svullna nu under graviditeten så de är så mycket skönare med strumporna. Plus att nu när det är lite kallare ute värmer de lite extra när man är ute och går.

Gillar

Kommentarer

ssarapersson
ssarapersson,
Har du färgat håret !? SÅ snyggt ! 😃nouw.com/ssarapersson
CamillaBerg
CamillaBerg,
@ssarapersson ja det blev lite mörk men gör inte så mycket 😉 Tack 😍nouw.com/camillaberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229