Header

I söndags hade jag en riktig hud-fixar-dag! Duschade hur länge som helst och skrubbade från topp till tå med sugerscrub från Sephora t kroppen och Rituals lotus face scrub t ansiktet.
På kvällen gjorde jag liten peeling mask med den svarta masken från JorgObé (bilden högst upp fr Lyko.se). Man ser hemsk ut, men huden känns så himla len efteråt. Kan också vara för att man inte bara peelar bort orenheter utan även översta hudlagret! Ska inte göra sådant allt för ofta med min överkänsliga hy, men då och då får man ta en grundlig rengöring!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken vecka och så fort dom går! I veckan var vi i Oslo med jobbet och ska efter detta göra en strategi och marknadsanalys. Är så intressant och tycker väldigt mycket om mitt mångsidiga arbete!🙌
Bodde på Scanic Holmenkollen och hade en helt fantastiskt utsikt. Rummen var super och även simbassängen och bastun provades:) På vägen hem stannade vi över gränsen för att äta lite och tog även ett besök på godis fabriken. Dom har ju inte godis på samma sätt i Norge som vi i Sverige, men detta var något i en hel klass för sig själv!!


Men, förutom en bra vecka hände ju även ett terror attentat i Paris. Det finns inga ord för hur fruktansvärt detta är och man kan bara hoppas att världen ska komma ur starkare ur detta. #prayfortheworld

Likes

Comments

​Alltså, det här med tisdags peppen har för mig varit otroligt bra! Måndagar kan såklart vara tunga och tröga i starten, men tisdagar, vilken bra dag! Man är igång med veckan, gjort lite plan för allt som ska göras och hinnas med och man kan riktigt tagga till för det som komma skall. 

Att man dessutom åker till Oslo med jobb, får träna på att utbilda personal och övernattar på Holmenkollen gör ju det såklart inte sämre! Hotellet är så fint och utsikten härifrån är magisk.
​När vi kom fram blev det en simtur och bastande innan middagen och nu är jag nedkrupen i sängen och ska se ett serieavsnitt. Imorgon är en längre dag men som nog kommer avslutas på samma sätt.

​(bild från Pintrest)

Likes

Comments

​Vilken söndag vi hade igår!! Dagen började med mys och brunch i soffan och fortsatte med ommöblering och storrensning och städning av hela lägenheten! Vi satte även upp en tavellist ovanför sängen och fixade ihop några tavlor. Köpt en fotoskrivare som jag inte fick rätt på hur mycket jag än försökte, så får ta tag i det i helgen när jag kommit hem och har tid igen. 

Idag har vi stor och grundlig produktgenomgång och ska även sätta mig in i hur fakturering, leveranser, och marginaler fungerar för oss, jämföra osv. Spännande och mycket information men Så roligt att få sätta sig in i allt! 

Efter jobb ska jag iväg och förhoppningsvis bestämma mig om vilka glasögon jag ska skaffa. Imorgon tidigt åker vi till Norge och Oslo i tre dagar med jobb och hälsa på butiker och inköpare. Fick även veta att vårt hotell har gym, simbassäng och bastu, så kanske får ta och köpa mig en baddräkt idag!

Likes

Comments

Här bor jag inatt. Sista natten iväg, imorgon har vi en bra dag med bara ett ställe där vi ska bygga en pop-up shop-in-shop. Ska bli riktigt kul! Sen bär det av hem igen. Ska bli riktigt mysigt och skönt att komma hem. Fredag kommer spenderas på kontoret och blir en lugn helg innan vi ska till Norge och åka runt igen nästa vecka. Så blir nog en tisdags-pepp nästa vecka också!

Likes

Comments

Då är det äntligen officiellt, och jag har avklarat min första dag på kontoret och min första dag på min första officiella jobbresa.
​Jag har alltså börjat arbeta som innesäljare på företaget ReiRei (http://reirei.se/sv/) i Linköping, som säljer och distribuerar babyprodukter av märken och kvaliteter som vi tror på. Det är ett litet företag som börjar bli stort och har försäljning inom hela Scandinavian. Det känns otroligt bra, roligt och spännande, och en fantastisk möjlighet att få vara med och utveckla och utvecklas i detta företaget i en bransch som bara växer och blir mer och mer populär! 

Idag har vi varit i Göteborg och hälsat på i butiker och byggt om lite och imorgon fortsätter vi vidare mot Varberg och Halmstad. 

Likes

Comments

Fixade mina naglar på Nail Deluxe i Malmö i lördags. Bästa Lilly gjorde ombre ballerina på mig och har nog aldrig varit så nöjd! Dock gjorde jag dem väldigt långa, så fick fila ner de i söndags så jag skulle kunna använda mina händer ordentligt nu i veckan när vi ska ut i butiker och bygga om m.m.

Se fler resultat på @naildeluxe på Instagram!

Likes

Comments

Äntligen är november här och den bästa och mest händelserika månaden för mig i år börjar!
Idag började jag mitt nya jobb och imorgon är min första officiella jobbresa, då bär det av till Göteborg. Känns fantastiskt bra! Det känns som att livet kan börja på allvar nu.😊
Denna månaden kommer jag även träffa en av mina allra bästa vänner som bor i New York, åka till Stockholm och fira min födelsedag med sambo och vänner, och träffa hela min familj i Skåne! Tjohoo🎈

Likes

Comments