Provdruckit Fun light

-I samarbete med Buzzador-

Först lite bakgrunds historia:

Innan sommaren fick jag hemmagjord jordgubbssaft av en kollega. Godaste saften jag druckit på väldigt länge. Sa tillochmed att jag aldrig kommer kunna dricka köpesaft igen.

Så när jag såg att Buzzador sökte testare till Fun light som jag förövrigt inte druckit sen tonåren så tänkte jag att de kanske uppdaterat saften. Anmälde mig och blev utvald.

Tror ingenting är nytt med denna saft innehållsmässigt sen sist jag drack den utan någon har bara kommit på att den behöver en liten knuff och har då kallat in Buzzador. Denna någon fick också för sig att det skulle vara godare att dricka den med bubbel.

Så vi har testat.

Vart ska jag börja och vad ska jag säga. Bara innehållsförteckning gör ju att jag inte vill dricka den. Apelsin Innehåller ingen apelsin och i Wild berries är det oklart vilka bär den innehåller eller ska smaka som.

Båda går att dricka dem är inte äckliga men heller ingen stor succé. Om man inte vet bättre så tycker man säkert detta är gott och något man kanske fortsätter att köpa. Men jag vet bättre för jag har smakat bättre. Så jag kommer inte köpa dessa igen.

Helt klart bättre att dricka men bubbel för då känns saften lite fräschtare men tappar lite av smaken.

Får 2 av 5 när man blandat saften med bubbel.


#funlightbuzz #funlight #bringoutthefuninwater #buzzador

Gillar

Kommentarer