Helgen är slut

Ja nu är helgen slut och jag med. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig.

Vaknade och sprang till badrummet med minsta som kräktes. Upptäckte sen när jag tände lampan att han lyckats spy ner min kudde. Tur att jag var snabb upp då så jag slapp få det på mig  🤢

Tyvärr fick jag kasta kudden då den vägra torka. Har en Tempur kudde och den kan man inte tvätta men jag gjorde det iallafall. Drog en chansning hur skulle jag annars få bort lukten!? Försökte pressa ut vattnet men tyget var gjort för att hålla fukt borta så vattnet trängde knappt fram.

Så i helgen har vi bara slappat. Var ute en stund igår men inget idag.

Känner mig så trött, överkörd typ.

Får försöka ladda om för imorgon ska jag övningsköra igen efter ett uppehåll.  Känns lite som att starta om igen. Har helt kommit av mig med teorin oxå. Känns så blä och typiskt mej.

Blir en till körning och sen halkbana denna vecka efter det får vi se. Blir ganska mycket jobb framöver så körningen lär komma av sig igen. 😔 Och då lär jag slarva med teorin igen.

Är så dålig på att hålla igång flera saker samtidigt. Jag måste fokusera på en sak annars blir allt halvdant gjort. Irriterande men sant tyvärr.

Aja. Får hoppas att kommande vecka går snabbt och smidigt och att jag kan fokusera när jag kör så att jag inte gör slarv fel.

Hoppas att ni får en bra vecka. 😊

Gillar