Jag är verkliigen kass på att uppdatera min blogg ): Ska försöka bättra mig..

Vad händer här uppe då?
Håller på skola in vår stora tjej på dagis, hitills har det gått riktigt bra. Avslutade denna vecka med att lämna henne den sista halvtimman å det hade gått jättebra.. Man blir ju så stolt över henne <3
Nästa vecka kör vi kort dag på måndag.. Sen ska jag lämna henne på morgonen resterande dagar så ska hon vara utan mamma :)) Äta lunch å sova :)
Håller tummarna att det oxå går bra !:)

Sen är dagarna fullspäckande, försöker hinna med att göra lite sysslor hemma å leker med barnen ;)
Försöker ta mig ut å hitta på saker oxå så jag inte blir en tråkig hemmafru haha ;D Nä men livet som tvåbarnsmamma är helt jävla underbart❤ Kan inte påstå att det är jobbigt, om än man somnar som en prinsessa om nätterna ;)

Sen är jag ju i full gång med mina tavlor... Så jäkla kul det är.. :)
Speciellt när jag i stort sett kan göra vad som helst, hur som helst fast inte riktigt när som helst haha. :) Fett kul !:D

kika in de senaste jag gjort ...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gå in å tävla om ett vackert strasshjärta som innehåller ett USB-minne på 16GB. Kedjan är av äkta silver och 1m lång. Värde 349:-

http://shabbychicbyjn.se/veckans-nyheter/

Likes

Comments

Passar på att slänga in ett inlägg medan de e pause i Idol.
Nog finns de sjukt fina sångröster där ute. Man skulle själv kunna sjunga :) Men den turen föddes då inte jag med. Min storasyster sa alltid till mig då vi var små *sjung inte när du inte kan sjunga*. Haha, så hur ska jag tolka de? ;)

avslutar detta inlägg med lite lallalalllalaaa.... ;)

Likes

Comments

Töntig rubrik men är nog bland dom sämsta på komma på rubriker som lockar läsare haha. Jajja, who cares? ;)
Har klippt Jonas nu ikväll, behövdes verkligen. De växer så himla fort plus att han har så tjockt hår. Tänk om jag kunde få ha lika tjockt å att mitt hår växte som rena ogräset ;) Men som man säger *man kan inte få allt i denna värld*, så jag får helt enkelt acceptera de då hehe ;))

Nu ska vi slappa framför serie (24), äta gott å bara chilla. En helt perfekt fredagskväll som tvåbarnsmamma :)!

Likes

Comments

Då var den gjord å de känns ju skönt. Inga konstigheter där inte. Allt såg bra ut å jag hade läkt ihop bra så nu är de ett avslutat kapitel. Å de bästa av allt, jag har gått ner alla kilon från denna graviditet plus ett extra. Så det går åt rätt riktning ;) Har ju ändå 5-6 kilon från Novalies graviditet kvar att gå ner :) Nåja, de kommer :) Har ju fått 2 av världens finaste prinsessor så att om magen hänger lite är ju inte hela världen !:D haha.

Likes

Comments

Första veckan med kidsen är snart avklarad. Har gått hur bra som helst, men ska bli skönt när älsklingen får helg så får man ta de lite lugnt iallafall haha. Jag som annars tyckte dagarna gick fort, nu går dom ännu fortare,!! haha..
Å då är ju frågan vad vi gör, faktiskt hinner man inte göra så mycket. Mata barnen, byta blöjor, trösta, leka å fixa lite om de hinns å barnen är snäll :) Jo, vi har faktiskt hunnit med 2 promenader, så självklart finns de tid för annat, gäller bara att planera! ;).
Vill bara hinna lite mer, men som sagt.. de gäller att planera :)

Jag älskar er !!!

Likes

Comments

Jag tyckte nyss de var morgon.. Här står inte tiden still, om man så ibland önskade de ....

Likes

Comments

Nu är den helt klar, blev klar idag på fm. Bara börja på mina andra.. :)

Likes

Comments

Jonas for en snabb sväng till affären, Novalie har just lagt sig för natten och jag o Leah chillar i soffan, hon sover just nu. Strax ska jag hoppa i träningskläderna för att gå ner i källaren å köra ett litet pass på crosstrainern :)

Syskonkärlek <3

Likes

Comments

hos frissan... Helt utan barn, vad hände ?! Fick mig lite egen tid, men som jag saknar mina prinsessor o min man.. ;) Sitter å väntar att färgen ska sköljas ur.. Man är inte van detta lugn, kryper i kroppen haha...
Men kanske ska passa på att bara njuta av lugnet OM jag kan...

Så Jonas, när du läser detta... Skyndar mig hem, du slipper mig inte såååå länge till moahahahaa:D

Likes

Comments