Idag har jag fått en hatt & ett sammanbrott.
Hatten är fin, lite sne på sina ställen, men gör vad den skall!

Frankrike glänser med sol, vin, ost & frukt. Emil glänser också, men av frånvaro. Precis som mig. Vi är inget skype par, det var lätt att luras till det och det va lätt att intala sig att sålänge jag håller mig sysselsatt & inte tänker på det, går det bra. Dessvärre är det svårt att vara sysselsatt när sysselsättningen består av att vara servad vid en pool & det enda jag egentligen behöver hålla reda på, är när jag borde smörja in mig med solkräm.

Den mänskliga hjärnan fungerar inte för ordet inte. Försök att inte tänka på en -blå krokodil-just nu. ...
Enkelt, eller hur?
Jag blir upprörd, arg & ledsen.
Känslan av saknad blir uppäten av ilska & frustration i den grad att jag idag bara kräkte ur mig allt.

Inte för att jag tror det skall hjälpa & inte för jag tror det löser mina problem. Jag gjorde det för jag ville få ut det från systemet, jag ville vara mig själv. Jag ville få tillåtelse att vara arg, ledsen & besviken. Ville visa känslorna som sakta men säkert tog över den gulliga & snuttiga saknaden som ledde till peppande samtal om att det -bara är en liten stund till. - jag saknar dig, men detta är det bästa. - vi klarar allt.

Men vet ni vad! En människa klarar inte allt, det rinner över ibland! Man får fan vara arg om man är arg & man få vara jävligt ledsen & besviken om det är det som skall till för att glädjen skall hitta tillbaka.

Nu tänker jag glädjas över min hatt & att jag faktiskt återgick till en fjortistid av duckface.

Varsågoda, jag bjuder på den här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har jag sagt att jag mår bättre?
Rest genom halva Frankrike för att få mer tid med min far 😍
Startade i Antibes - Cannes - Saint Marie de la mer - Aigues mortes - Vic Fezensac

Min relation med min pappa har inte alltid sett lika splittrad ut. Han bor just nu i Frankrike. I Vic där jag befinner mig just nu. Mitt liv tog en hastig vändning för ca 2 år sedan & mycket kaos i livet har lett mig lite här & var. Emil är min stora trygga punkt i mitt liv & det känns otroligt märkligt att inte ha honom runt mig, samtidigt vet jag att egentid är bra för min del & det ger mig tid att hitta mig själv.


Jag bokade om min hemresa tills måndag. Fem timmar i Bryssel skall sysselsättas & jag tar glädligen emot förslag. Änsålänge är förslagen inne på - lära dig stå på huvudet. - candy crush. - sträcktitta orange is the new black. - utmana ödet & se om jag hinner in till stan & tillbaka?

Efter heldag på marknad & bad i poolen är det dags nu.

God natt & ta hand om er!


Likes

Comments

Jag kan just nu inte klaga! Pappa & min faster bestämde sig för att möta upp oss andra i Antibes.
Lata dagar på stranden, god mat, ännu bättre viner & fantastiskt sällskap!!! Det läker vilken vilsen själ som helst! 👌🏼👙🌴☀️

Likes

Comments

Morgonvy från Antibes. Midsommar firas i sedenlig anda med en flagga på bordet, midsommarstång på golvet & små grodorna dans.

Imorgon hänger jag på stranden & njuter av några slappa dagar.

Det känns som en extremt märklig midsommar med sorg över att EU:s karta skall ritas om.
Inte bara ekonomin & klimatet som påverkas. En glad Putin sitter nog i Ryssland och njuter just nu. Vi måste arbeta enhetligt, TILLSAMMANS är vi störst!


Likes

Comments

Undrar om denna sommaren blir minnesvärd som min egna sommar, eller sommaren jag bara skyndade mig igenom?

Är jag en sådan som inte kan leva livet mer än till en viss gräns utan någon vid min sida? Lurar man sig själv till att tro man hinner göra massor med dagarna eller skyndar man sig bara igenom det för att sen kunna återgå till vardagen?

Jag vill anse att min dag varit en underbar dag - med ridkläder, damm, brorsbarn, pannkakor, uteritter, restaurangbesök & finbil. Ändå ligger man här och undrar om dagen skulle sett annorlunda ut med honom här, skulle jag hunnit allt? Skulle jag njutit mer, eller är det bara en svår tanke att vänja sig vid. Detta minnet av denna dagen är inte längre vår, som så mycket annat.

Denna är min!

Likes

Comments

Fyra dagar kvar tills jag sitter på ett plan till Antibes.
Jag saknar Emil & Emil saknar mig. Dock har jag något han inte har, kompensation i sängen. Det gör att jag måste byta mina lakan rätt ofta, men det är fett värt det. Hunden är ens bästa vän!

Likes

Comments

TRE par skor & en väska.
Här är livet i ett nötskal. Mer verkligt blir det inte. Välkommen till mitt liv!

Likes

Comments

Tvåhundramiljoner kramar är vad jag skulle behöva just nu.
Fördrivit varje minut med kärlek för att kompensera. Mest kärlek får man på hästryggen🦄

Vad skall man fördriva tiden med mer än att vara hemtjänst, psykolog, kompis, sexpartner & kock till en själv?

Likes

Comments

​Detta är nummer ett. 

Emil skall vara borta i trettiofyra dagar till & jag har insett att det skulle krävas etthundrasextiosju kronor av varje enskild person på min Facebook för att få honom tillbaka. Ganska galet, eller hur? 

Jag mår inte så bra alls, kasst helt ärligt. 

Jag luktar konstant svett, mina tårkanaler har antagligen förflyttat sig till mina armhålor. Mina likbleka ben kan få vilken troende som helst till att tro på vår härstamning från aporna. Jag har dessutom i ett desperat försök blivit både gluten, mjölk & socker vägrare i hopp om att det skulle göra mig mer sysselsatt. 

Det slutar just nu mest med att jag äter dyr sojabönspasta & tillbringar mer tid på toaletten. 

Hur gör man? 

Jag försökte se sex veckor som ett bra "se om vi saknar varandra prov", sanningen är mer att " klart som fan saknar du honom, varför skulle du annars dela hela ditt jäkla liv med den människan?" 

Inte ens att slippa raka sig mellan benen håller som ursäkt. VI ÄR MITT I BIKINISÄSONG!! 

Sova kan man glömma, inte längre kan man sova på insidan och hoppas att han blir uppäten först om det kommer monster. Man kan inte bli sur för att det är dammigt, nu är det bara att dra fram kvasten själv. Idag förstod jag att diskmaskinen inte tömde sig själv & att man måste lägga in kläderna i garderoben efter man både har tvättat & hängt på tork. Nu måste jag både laga maten & diska efter mig...

Insikt efter insikt att jag inte längre är en kvinna som reder mig själv & nu insåg jag att jag måste betala den himlans räkningen också. 

Det är underbart att ha sambo, jag älskar det. 

 jag saknar det & jag hatar det. 

Till dig som reder dig själv, FY FAN VAD DU ÄR BRA! Likes

Comments