Sitter på tåget på väg hem från skolan nu. En snabbvisit blev det idag och när jag kommer hem blir det ännu mer plugg...
Hittade en bild från i lördags och hur fina alla var. Fest med teman är helt klart det bästa!

Likes

Comments

I lördags hade en klasskompis 30-årsfest, det var en fest med Gatsby tema och alla var verkligen hur fina som helst! Tyvärr har jag inga bilder på det än men det kanske kommer snart

Likes

Comments

Fick bl.a. denna fiiina palett från Anastasia Beverly Hills i födelsedagspresent och även parfymen som luktar så gott!!

Likes

Comments

Idag känns det som jag inte gjort något men samtidigt har pluggat, tränat, lagat mat och tvättat 6 maskiner. Fråga mig inte hur det är möjligt att två personer lyckas fylla 6 maskiner.
Nu blir det final i Paradise Hotel!

Likes

Comments

Har haft en supermysig helg som spenderats med dom närmsta och bästa i mitt liv.

I fredagkvällen spenderade jag med mina favoriter i Åseda. Vaknade även upp med dessa skönheter på lördagsmorgonen.

Senare på lördagen var det dags för namngivningskalas för lille Sam.

Söndagen bestod av frukost hos mamma och pappa och sen åkte vi till Kalmar för att titta på fotboll. Djurgården vann över Kalmar vilket blev ett perfekt avslut på en perfekt helg.

Likes

Comments

Det blev en mysig kväll igår. Sambon bjöd på mat på en relativt nyöppnad restaurang här i stan, Texas Longhorn. Jag åt en supergod halloumiburgare och till det sötpotatis och såklart en massa guacamole.

Likes

Comments

Idag är det första november och också min födelsedag!! Man kan väl inte säga att dagen har varit speciell än och det känns verkligen inte som min födelsedag. Kan verkligen sakna att vara liten då det typ bästa man visste var att fylla år. Nu längtar jag tills Albin kommer hem så vi kan äta nåt gott och förhoppningsvis blir det paketöppning för min del, hehe.

När Albin kommer hem ska jag även lägga ner pluggandet för idag för det är det jag sysslat med på min födelsedag..... kul.

Likes

Comments