För en vecka sen kom äntligen Emma hem igen! Så härligt att ha tillbaka sin partner in crime här i San Diego, som jag saknat henne.
Och ja som ni säkert såg så hade jag stavat fel på hennes välkomstskylt.. Vi kan ju säga att de var med flit för att göra det lite charmigt ;)
Senaste dagarna har som vanligt spenderats på stranden, vi åkte även upp till Huntington Beach i måndags för att kolla på Vans US open där vi kollade på både surfing, skate och bmx, riktigt skön stämning!

Hadeee //F

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att ha sommarlov i tre månader har sina fördelar, och att man kan spendera den här i San Diego gör det inte direkt sämre. Har verkligen en "never ending vacation". Här kommer lite bilder från senaste dagarna.

Likes

Comments

I går var jag och några vänner på Del Mar Fair som är ett nöjesfält som dom bygger upp här i San Diego en månad varje sommar. Som ni kanske såg så lurade dom i mig en "Chicken Donut Sandwich". Det var precis som de låter en kyckling mellan en donut och konstigt nog var den faktiskt helt okej haha.
Idag har jag vart på ytligare en ny strand och har kommit på mitt mål för denna sommar, upptäcka alla stränder i San Diego. Stranden jag var på idag hette Solana Beach och på början av dagen låg jag vid klipporna men på eftermiddagen kom tidvattnet och gjorde att hela den delen av stranden försvann. Så då hämtade jag surfbrädan och surfade istället.

//Frida

Likes

Comments

Idag hittade jag en strand här i San Diego som jag aldrig vart på tidigare. De va en stenstrand, så inte så skön att ligga och sola på men de gjorde inget för mesta tiden spenderades i vattnet.
Nyvaxad bräda, blå himmel, nice vågor och som pricken över i:et simmade det runt massa delfiner och lekte bland vågorna.

Ännu en härlig dag helt enkelt

//Frida

Likes

Comments

Ja då var de tillbaka till verkligheten efter en fantastisk road trip men jag klagar inte!
Jag älskar att bo här i San Diego för de finns alltid saker att göra. Senaste dagarna har jag tränat, vart på stranden, sett solnedgången, hängt med några vänner och bara chillat.
Idag vaxade jag om min bräda så imorgon ska jag upp tidigt för att surfa.

Ha de fint vänner!

//Frida

Likes

Comments

​Glad Midsommar!

Det bästa som finns är att fira midsommar på landet med hela släkten. Äta jordgubbstårta & sill-lunch, dansa runt midsommarstången och spela kubb. Tyvärr kommer jag inte få fira midsommar i år men jag hoppas alla hemma får en underbar dag!

//Frida

Likes

Comments

Sista dagarna av resan spenderades mestadels i San Diego men även i Huntington Beach. I San Diego har vi gjort massa saker, bland annat cyklat längs mission och pacific beach, vart på USS Midway, vart i La Jolla och paddlat kayak i La Jolla Coves, sett Coronado och Old Town.
I Huntington spenderade vi en natt. Första dagen var vi på stranden och då gav jag mig på dom stora vågorna när jag surfade och där av blåmärkena.. Vet inte riktigt vad som hände men tappade två fenor och fick ett par rejäla blåmärken. Men skam den som ger sig, när vi kom tillbaka till San Diego surfade jag igen och även pappa och Jacob provade.

Nu har dom i alfafall åkt tillbaka till Sverige och jag saknar dom redan!

//Frida

Likes

Comments

Innan vi åkte ifrån LA gick vi på Universal Studios i Hollywood och såg hur samt vart dom spelar in massa program och filmer osv. Natten spenderade vi på The Queen Mary som var ett fartyg som åkte mellan England och USA förut. De var tydligen ett av det mest hemsökta ställena i hela USA, så de va kul och sova där hehe. Dagen efter stannade vi till i Huntington Beach och Laguna Beach.

//Frida


Likes

Comments

Här kommer en liten uppdatering om slutet på roadtrippen. Emellan San Francisco och LA stannade vi till vid Hearst Castle, Pebble Beach, Carmel och Santa Barbra. Hearst Castle är ett hus som en rik man byggde på början av 1900-talet som nu har blivit ett museum på grund av att de är så unikt. Han hade dessutom ett zoo på sin gård så därför springer det nu runt zebror fria i det området. Kul att se vad människor med för mycket pengar kan göra.

Sen stannade vi i den urgulliga staden Carmel och på golfbanan Pebble Beach, där det btw kostar mellan ca 6000-18000 för att spela en runda.. Sista stoppet innan LA blev i Santa Barbra där vi spenderade en eftermiddag.

//Frida

Likes

Comments

Idag fyllde pappsen som sagt 50! Vi var först på hangarfartyget USS Midway vilket var sjukt stort och riktigt coolt att se. Vi kollade sedan in San Diegos hamn och sen ut till Sunset Cliffs för att kolla på solnedgången. Vi har nu precis kommit hem från Cheesecake Factory där vi självklart åt cheesecake!

Stort GRATTIS till världens bästa pappa!!

//Frida

Likes

Comments