Bilder från i onsdags när vi åkte på highway one till San Francisco.

Nu har jag och Marthe börjat våra semesterdagar som vi ska ha innan vi åker hem till Sverige. Alla våra vänner har åkt hem till Sverige men vi ska vara kvar här ett tag och resa runt i Cali.

Vår första destination var San Francisco. Vi åkte direkt efter att vi sagt hej då till Linnsan och Freddan och det blev en lite deppig första timme i bilen. Marthes mamma och hennes vännina är här tills på söndag, så vi ska åka runt med dem i några dagar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Jag älskar er!

Idag blev det ett sista tårfyllt hej då för nu har jag lämnat Santa Barbara.

Jag sa först hej då till min bästa Ida när jag åkte från lägenheten. Hon är en helt fantastisk tjej som jag är så glad för att jag har träffat. Hon har lyst upp mina senaste två månader med glädje och massa roligheter. Ida är en av de mest givmilda och glada människor jag någonsin träffat.

Sedan blev det ett avsked som jag har fasat för hela veckan. Jag sa hej då till Linn och Fredrika. Usch jag hulkade som ett litet barn. Det var verkligen jätte jobbigt. Men jag vet att det inte är ett hej då för vi kommer att ses snart igen.

Jag har träffat vänner för livet och för det är jag världens lyckligaste!

Likes

Comments


Bilder från IBS graduation lunch.

I lördags så var jag och Marthe och massa andra skandinavier på en graduation lunch som IBS hade ordnat. Den hölls på en restaurang för alla de som avslutar sina studier i Santa Barbara nu. Vi fick lunch och de delade ut diplom. Det var en mysig förmiddag och en bra avslutning. Det var lite skolavslutnings känsla för vi var finklädda och så fick vi blommor.

På kvällen så hade vi lite fest hemma hos oss. Vi gjorde vattenmelon drink och drack vin. Det blev en lyckad sista festkväll med alla.


Likes

Comments


I fredags så var vi på skolan och kollade när det var graduation ceremoni.


Jag och Fanny var och kollade på Ida som tagit certifikat i marknadsföring.


Det var drygt 500 studenter som tog graduation och hade antingen tagit en degree eller ett certifikat.


Bästa Ida!


Selfie. Vi hade klätt upp oss såklart!

Först och främst: ursäkta för dålig uppdatering denna helgen. Det har varit fullt upp med avslutningar, packning och andra roligheter. Jag ska försöka lägga upp lite inlägg och informera om vad jag har gjort i helgen.

I fredags så var det graduation day. Många studenter på SBCC tog emot sina degrees och certifikat. Ida tog certifikat i marknadsföring och Fredrikas Oskar tog certifikat i filmproduktion, så vi var där och kollade på dem. Det var häftigt att gå på en riktig amerikansk graduation och det var en fin ceremoni.

Cermonin började ganska sent på eftermiddagen och höll på till kvällen. Efter det så gick vi till San Pascual och hängde där några timmar. Vi drack lite och spelade spel men det blev en ganska lugn kväll.

Likes

Comments


Jag och tjejen som jag sovit med i fem månader. Hon jag somnat och vaknat upp brevid varje dag. Hon är så fantastisk och underbar. Fina Fannisen.

Idag sa jag hej då till Fanny. Min fina och älskade roomie, åh vad jag fällt tårar idag. Hon åkte på förmiddagen och hela dagen blev dyster och ledsam. Så himla tomt i lägenheten utan vår lilla knasiga Fannis.

Hon var en av de första att lämna Santa Barbara och det blir bara ännu mer hej då de kommande två dagarna. Detta är verkligen något av det värsta jag varit med om. Att behöva säga hej då till människor som man spenderat så himla mycket tid med i flera månader och helt plötsligt så är det bara slut. Nu kommer jag aldrig få spendera tid med mina vänner här på samma sätt. Många jag lärt känna här kanske jag aldrig träffar igen...

Men jag vet att jag kommer ha fortsatt kontakt med mina vänner här och att vi kommer ses snart igen, men på ett nytt plan hemma i Sverige. Det ska bli super kul!

PUSS

Likes

Comments


Fantastiska backyard bowls!


Jag åt Backyard Bowl till middag med Linn idag. Jag ville mysa med henne som ett litet avslut på vår tid tillsammans då vi har haft delvis samma klasser: marketing och PR. Det fick bli en sväng på state och sedan varsin fantastisk bowl.

Vi har kämpat tillsammans under terminen med läxor och uppgifter och vi har stöttat varandra. Det hade inte varit lika roligt med PR om jag inte haft Linnsan vid min sida under terminen.


Likes

Comments


Jag och Fanny tog en paus från plugget i förmiddags och solade på east beach.

Idag har det varit härligt väder med blå himmel och sol. Vi har bestämt oss för att ta vara på varje solstråle som kommer i veckan för det ser ut att bli dåligt väder några dagar nu i veckan... Det är ju nu vi bara vill sola och bli bruna!

Jag började min dag med lite skype med familjen. Alltid lika härligt och mysigt att prata med dem. Sen gick jag och Fanny till stranden och solade i några timmar. Vi båda somnade nästan direkt när vi lade oss ner. Det är ju något av det bästa som finns att somna i solen när det är sådär lagom varmt. Vi låg även och pratade om vår kommande sista helg tillsammans. Det kommer bli en bra helg med massa roligheter!

Det var en härlig förmiddag på stranden med fina Fannisen. Vi fick även en del färg också vilket gjorde oss väldigt glada, hahah!

Likes

Comments


Till alla er som läst eller hört om kvällens skottlossning vid universitetet här i Santa Barbara: jag har inte blivit drabbad och jag mår bra!

Idag på kvällen var det skottlossning på universitetet som ligger i Isla Vista, Santa Barbara. Vad jag vet, så är det ingen som har dött men minst tre är skadade.

Jag läser inte på universitetet här i Santa Barbara, utan jag läser på city college. Skottlossningen skedde 20 minuter bort och inte här i närheten där vi bor, så jag och mina vänner har inte blivit drabbade. Det känns dock ganska obehagligt att det skett men vi har varit inne ikväll och kommer att vara fortsatt försiktiga resten av tiden här.

Ville bara informera er där hemma, så att ni inte blir oroliga.

Likes

Comments


Idag har jag pluggat för min finals i business. Jag satt i biblioteket i fem timmar i förmiddags...


Hetsen inför finals. Det var så mycket folk i biblioteket så många satt på golvet och pluggade.


På eftermiddagen tog jag en liten paus från plugget och gick bort till gymmet och körde bodypump!

Måndag. Min näst sista måndag här i Santa Barbara...

Idag har det varit massa plugg varvat med mat och träning. Det ska bli så skönt att vara klar med all skola på torsdag när jag skriver min sista finals i business. Samtidigt känner jag mig dock väldigt ledsen och sentimental över att allt jag gör denna veckan kommer bli det sista innan jag åker hem. Sista gången jag är på skolan, sista gången jag går på mina klasser, sista gången jag får se utsikten från west campus etc.

Det är mycket tankar och funderingar om att åka hem här på bloggen nu och jag ursäktar om det är tråkigt och dystert att läsa. Men det är det som jag tänker på väldigt mycket just nu. Snart är min dröm om detta stället slut och jag kan inte förstå att jag har fått uppleva detta som alltid varit en dröm för mig. Allt har varit helt fantastiskt och jag ångrar inte för en sekund att jag åkte hit.

Min måndag har iallafall varit bra och jag känner mig redo för morgondagen. Jag ska njuta av lite sol på förmiddagen, plugga ännu mer och sedan mysa med Linnsan innan vi ska ha final i marketing på kvällen. Hoppas att ni där hemma fick en bra start på veckan!

Kramar från mig

Likes

Comments


Me and my girls.

Igår kväll så var vi några få här hemma hos oss som drack och spelade spel. Det var jätte trevligt och vi hade det sååå roligt. Tänk vad roligt man kan ha med vänner, musik, vin och en kortlek. Det var bara jag, Fanny, Fredrika, Oskar och Andreas för alla andra är sjuka men vi hade det jätte bra ändå.

Likes

Comments