När jag vart borta på jobbresa i tre dagar:) Haha så söt , jag med såklart! Knäppt att man kan sakna nån så mycket på bara tre dagar.. ! Glad att ha dig i mitt liv mackan !

Likes

Comments

Är så himla ledsen .. det blev ingen träning för Alex:"( Käppar i hjulen igen!!! Varför blir det alltså så.. tila fick kolik i helgen och vilat tre dagar = svårt att träna då för då blir hon för busig. Stackarn när hon var dålig, hon va så hängig men kämpade på och gick och gick och gick för att hålla igång magen <3
Och sen blev jag såklart också Skitdålig av medicinen jag tar för jag råkade blanda den med en annan s jag kommens inte upp ur sängen .. så de blev ingen träning :"( men vi ska ner i vår sen och träna ett par dagar, hoppas det blir av!

Likes

Comments

Ridsportsgalan är nu avcheckad för i år. Det var väldigt roligt!!maten var sämre i år tyckte jag dock.. knappt någon sås till varmrätten och för lite mat. Men men, sällskapet var väldigt trevligt iaf!

Likes

Comments

Nästa vecka kommer Alex och då ska tila å jag passa på att få lite hjälp!! Ska bli så spännande, behöver så mycket hjälp/inspo jag kan få med henne då hon är rätt svår häst , stor framtung och lång men hoppa det kan hon! Vill verkligen få henne lite högre och kortare med motorn i rätt ände å lättare där fram så kommer vi klara det här galant till slut tror jag , och på vägen är jag så tacksam att få så proffsig bra hjälp av fina vänner! Malin hoppar in å rider när inte jag kan, de är guldvärt!

Vi har inte hoppat jätte mycket , absolut inte några högre banor än men ska bli kul å hoppa för Alex ändå, vi kommer få Sånn hård träning 😃 !

Film kommer såklart :)

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från veckan! Jobb,häst, hästtandläkare och eve bor här så tagit hand om henne å myst:)
Badrumsrenoveringen går framåt med :D!!

Likes

CommentsHar ni tänkt på hur läskigt det är att bli kär?Hur svårt det är att lita på nån till 100%? Att ge hela sitt liv till en annan människa för att kanske senare bli sårad och då ha öppnat upp sig helt i onödan? Kom och tänka på det när jag satt och tittade på Marcus.. Han är en av få människor som jag verkligen har släppt in i mitt liv.. Det är mycket som han inte vet om mig fortfarande, tex det som format mig till den jag är idag men som vi börjat prata om på senare tid osv, och de är verkligen ett tecken på att han är speciell. Han får mig att inte skämmas och känna mig stark! Han gör mig trygg som ingen annan kan och jag har så mycket tilit för honom. Du äger mitt hjärta, min älskade Mackan!<3


Mvh the filosof
Likes

Comments

Shit, denna kväll var magisk. Han sätter verkligen ord på verkligheten.

Likes

Comments

Ikväll kommer vara bästa kvällen 2016.
HH

Älskar dig håkis

 

Likes

Comments

Vilken skön helg man haft då! Fredagsmys deluxe med allt som hör till såklart.kom hem och Marcus å jag åkte till stallet, han hjälpte till och filma lite når jag hoppade. Shit vad hon går åt rätt håll, hon börjar bli så fin! Jag tycker bara det är svårt när
hon är så "oreglerbar" innan hinder om man jämför med mina andra .. men bättre har de blivit :) små hinder känns enkelt men de är när de blir högre så blir de lite svårare att få en bra rytm utan att hon blir för lång så måste jag bara lita på henne( blir osäker för hon stanna på stora distanser förut när hon va dålig i bakbenen för hon ville inte ta i) så de sitter kvar i mig lite därför hoppar vi runt på lite 1m 110 och ska göra det tills vi lärt känna varann. I veckan ska vi också till Fredrik, bästa på veckan typ, älskar å lära mig nya saker och träna.När vi väl hittat varann tror jag vi kommer bli ett grymt par tsm ute på banan och rida a:0orna :D!!
Sen åkte vi hem och värmde oss med god mat å tv:)

På kvällen senare var det dags för party hos Isabelle!
Eve och Frida hängde också med, så himla kul var det. Tog det rätt lugnt så jag kunde må bra på söndagen också, vilket jag faktiskt gjorde! Då städade jag hela huset och extra noga med köket(tråkigt å städa de innan vi renoverat de men de va sååå skitigt så var tvungen) , storhandlade och red.

Likes

Comments