Verkligeen! Kommer hem tre o e ändå ljust nästan fyra timmar till, sol, o nio grader! Fattar inte att jag har stått ut hela denna tråkiga vintern...


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag, ja, vad har hänt idaag? Sovmorgon till tjugo över nio, o de behövdes, var helt slut igår efter matchen... Skola, sen hem o äta lite, ta de lite lugnt, plugga... Ikväll blir de innebandy igen, bara inte de e för mkt fys, de orkar jah verkligen inte!

Likes

Comments

Grymma e vi, tog dom med 7-6. Kul match, väldigt jämn, vi vann, men vi kan bättre! Nästa gång vinner vi med 15-0, taaggaa!

Likes

Comments

... så är man inte jättesugen på att spela innebandy... Men eftersom det är så kul o spela innebandy så känns det lite fel att stanna hemma bara för att det är vårväder!
Aja, nu tar vii dooom tjejeer!

Likes

Comments

Bad, sol o värme, gee meej nuu!Likes

Comments

Jupp, Sanna Nielsen vann! Då får vi väl se hur det går i Eurovision, hade varit kul om hon vann!

Likes

Comments

Ikväll blir det melodifestivalens final, jag tror på Sanna Nielsen... Sjunger bra, bra låt och jag tycker inte att det finns några andra bra låtar i år faktiskt... Vi får väl se!

Likes

Comments

Aah, vad sköönt! Äntligen lite sol o värme, haha, vilka vårkänslor man fick idag!

Var med Minna och ville väl passa på att ta lite vårbilder innan det börjar regna igen kanske... Aja, men för mig hade det varit väldigt skönt om det kunde fortsätta vara vår iaf!

Likes

CommentsKul dag idag, pedagogisk förmiddag o slutade klockan tolv, jippi! Cyklade sedan hem till Emelie, kolla farmen och bakade mängder med chokladbollar, mängder! Ha de bra!

Likes

Comments

Lördag, ledigt och braaa...! Allum en stund, bara kolla runt lite med en kompis, fikade lite och nu blir det melodifestivalen... Tagga match imorrn!

Likes

Comments