Vardag, Tankar

1. Gossip Girl, min all time favorite. En grupp ungdomar på en privatskola på Manhattan som kommer undan med allt. Men en anonym bloggare som följer varje steg de tar.

2. Black list- kriminalserie. En före detta rymling erbjuder sina tjänster till FBI för att fånga andra kriminella, men endast om han får jobba med Elizabeth Keen.

3. Shooter, En skicklig före detta krypskytt i marinen återgår i tjänst för att förhindra en hemlig plan att avrätta presidenten, men blir istället falskt anklagad för mord.

4. Orphan black, När Sarah blir vittne till hur en kvinna som ser ut precis som hon tar sitt liv tar hon över den döda kvinnans identitet. På köpet får hon massor av hemligheter. Har precis sett klart hela serien och kan verkligen starkt rekommendera den. Blev helt fast efter första avsnittet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Träning

Sista veckorna innan lovet kände jag mig superstressad. Jag hann inte med skola, familj och vänner eller något känns det som. Jag hade huvudvärk som kom och gick varje dag och det tog kål på mig så jag var tvungen att prioritera bort träningen. Har haft ett 2 veckor långt uppehåll nu. Det kändes jobbigt att välja bort något jag mår bra av annars men samtidigt var det skönt. Men så fort min förkylning släpper så är jag igång igen och pappa bor numera 4 min bort från gymmet så det finns inga ursäkter. Tappade mycket av min motivation under "uppehållet" men den kommer väl tillbaka. En tjej som jag använder som motivationskälla och förebild är Alice Hedenstedt. @alicehedenstedt på Instagram. Hon lägger även ut bra träningspass på sin youtubekanal som jag inspireras av.

Jag och min syster kör ganska hård styrketräning cirka 4-5 gånger i veckan minst. Jag tycker det funkar jättebra att träna med henne då vi är på samma nivå och har ett gemensamt mål. Vilket är att bygga muskler + gå upp i vikt. Vikten ökar ju i takt med att man bygger muskler. För att inte fastna i samma övningar och så vidare så kollar vi mycket på sociala medier efter träningstips. Inför en ny vecka skriver vi oftast upp vilka dagar vi båda kan träna och även vilken muskelgrupp vi ska träna. Struktur minskar stressen vilket är bra. Och när vi väl är på gymmet brukar vi under uppvärmningen bestämma vilka övningar vi ska köra för att få ett effektivare pass.

Likes

Comments

Contains affiliate links Wanted

Jag tycker att ett snyggt skal kan göra mycket. Av min pojkvän fick jag ett från Ideal of Sweden, Royal Grey marble i julklapp. De är så snyggt, älskar det. Just skalen från ideal of Sweden har super snygg design, de har även bra kvalitet och sitter bra på telefonen. I collaget ser ni några av mina favoriter.

Likes

Comments