Härlig dag med laget!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gahhh, hade precis skrivit värdens längsta inlägg för en gångs skull och såklart så försvinner allting så nu får det bli ett kort inlägg för jag måste sova snart.

Iallafall hej på er, äntligen fredag! Det är ju faktiskt veckans bästa dag.
Har i veckan legat sjuk men efter två dagar i skolan så var jag ändå redo för helg.
Denna helg började med bio och inget mindre än 50shades och den gjorde mig inte besviken. Sällskapet får också 10/10 så kan inte vara annat än nöjd.
Är träningledig enda tills på tisdag och det mina vänner händer inte ofta i USA så i helgen ska jag passa på att njuta! Har flera roliga saker inplanerade och vi är lediga på måndag så det känns som det kommer bli en bra helg men nu måste jag sova för innan ledighet så väntas jobb med laget imorgon.
Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!! Är som vanligt sämst på att uppdatera men dagarna ser likadana ut, vakna, träna, käka frukost skola, läxa sen sova så allt är en vardag här med bara att det är lite varmare. Tänkte iallafall bjuda på lite bilder från senaste tiden, kram.

Likes

Comments

Godmorgon på er, här är klockan 10 men min morgon började vid klockan sex då vi har träning varje morgon vid sju, idag sprang vi i uppförsbackar sen i sand och det kändes verkligen i benen men det är bara en timme sen är det över.

Tilda åkte hem igår och det var tråkigt men vi har haft det väldigt trevligt. Nu börjar rutinerna på riktigt igen och det känns ändå bra.

Ska snart göra mig klar för skolan och ikväll blir det plugg och basket. Men först får ni lite bilder från senaste dagarna.
Kram

Likes

Comments

Hej på er! Efter önskemål från Sverige så ska jag nu bli bättre på att blogga!

Är iallafall tillbaka i Tampa, där skolan har börjat. Denna termin kommer utan tvekan bli riktigt tuff med mycket plugg samt fotboll varje dag men är iallafall trots plugg kul att vara tillbaka!

Hemma var det riktigt underbart och har verkligen njutit varje minut! Men det är här verkligheten är och även fast det var jobbigt och säga hejdå så finns hemma alltid kvar.

Iallafall denna termin började lite annorlunda då jag har fått besök av Tilda. Vi har hittat på saker när jag har haft tid och det har varit mycket trevligt. Igår blev jag/vi bjudna på NHL och det var riktigt trevligt med bra hockey.

Nu är det helg och det blir nog inte en lugn stund denna helg så vila får jag göra en annan dag.
Kram

Likes

Comments

God jul från Mollsan och mig😍🤗🌟🎄

Likes

Comments

Likes

Comments

Då var ännu en termin på college över. I veckan har vi haft finals week vilket innebär att det har varit prov i alla ämnen man haft under terminen och på allt man gått igenom så det har varit en sådan stressig vecka med lite sömn och mycket plugg men det känns bra nu när det är över.

Nu har jag några dagar där jag bara ska ta det lugnt och njuta av att vara ledig sen åker jag hemåt för att fira jul med nära och kära och det känns så välbehövligt att få ladda batterierna. Trodde aldrig jag skulle säga det men jag längtar efter snö också så det ska bli väldigt mysigt att få fira en vit jul.

Så just nu är livet bra och nu ska vi käka lite här hemma och fira att vi alla överlevt denna termin.
Kram på er!Likes

Comments

Efter att ha vaknat upp till jobbiga nyheter så piggades jag av upp av mina vänner och hade en bra dag i solen.

Likes

Comments