Q&A. GET TO KNOW MEE!

Ska du resa med dina vänner denna sommaren? Vart?

Svar: Som det är tänkt just nu så är svaret ja. Jag och några kompisar (Lina, Alina, Wilma & Linnea) har viljat resa med varandra länge, så då tänkte vi att den kommande sommaren skulle passade perfekt. Vi har nämligen tänkt att dra till Kreta och stanna där i en vecka. Mysssigt<33

Vad spenderar du mest pengar på?

Svar: jag tror alla vet vad svaret blir på denna fråga. Det är ju nämligen mat, standard. Jag Älskar att lägga ner pengar på att käka ute eller gå på ett Café. Det är sällan jag ”shoppar loss” för pengarna, jag köper nya kläder ibland.

Hur ofta festar du?

Svar: jag festar inte så ofta egentligen, det är inte precis att jag varje helg försöker hitta något ställe att vara på. men jag tycker faktiskt det är otroligt roligt att gå på fester, eftersom det är så kul att träffa nytt folk och bara umgås med sina vänner.

Vilket är ditt dröm resmål?

Svar: jag har alltid viljat åka till de tropiska platserna. eftersom jag trivs som bäst i värmen och solen. det är ju det bästa. det är därför jag verkligen vill fara till Hawii eller Kariben och lära mig surfa proffesonelt.

Hur hanterar du/man stress?

Jag är nog inte den bäst på att hantera stress. men när det väl inträffar, brukar jag prata med mina nrmaste om det och få tips och råd av dom. när jag får stress brukar jag även försöka ta tag i problem och göra det bästa jag kan av situationen.

Din favorit rätt?

Jag har verkligen fått en craving för pasta, det är så otroligt gott bara! Jag kan lätt ställa mig och laga en pasta rätt när som helst.


Vem är din förebild?

Svar: Jag har inte bara en specifik förebild utan jag har flera jag ser upp till. men om jag ska säga en förebild jag nästan alltid har sätt upp till är nog Zara Larsson. eftersom hon är så cool! Hon har bra åsikter och är desutom extremt snygg. Som sagt har jag en del förebilder och det här var en av dom.

Gillar

Kommentarer

hildahedlund
hildahedlund,
Hur mysigt med kreta?! Det är verkligen en fantastisk ö, med otroligt trevliga människor.💓💓
nouw.com/hildahedlund
Cajsalisas
Cajsalisas,

Ja, kommer verkligen bli super trevligt!<3

nouw.com/cajsalisas
AmandaLandstrom
AmandaLandstrom,

Roligt inlägg! <3

nouw.com/amandalandstrom
Cajsalisas
Cajsalisas,

Tack så mycket!<3

nouw.com/cajsalisas
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
så mysigt att resa med vänner!
nouw.com/emellie_larsso
Cajsalisas
Cajsalisas,
Ja, det kommer verkligen bli en upplevelse! 😊
nouw.com/cajsalisas