Q & A- 10 frågor om mig

1. Vad gör dig glad?

några saker som kan få mig på bättre humör, kan vara... käka en god måltid på en resturang, träna (får mig alltid att må bättre, eftersom det får mig att tänka på annat) & sen mår jag som bäst när jag är med dom som jag bryr mig om mest, för det är då jag känner mig som gladast.

2. har du några rädslor?

mina allra största rädsla är ormar, har alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara. det är PÅ riktigt det värsta haha.Sen har jag även en lite mindre rädslor som djupt vatten, förlora någon nära och spindlar.

3. Vilka är dina bra egenskaper?

några av mina bra egenskaper kring mig är att jag är en social person som tycker om att prata med folk och sprida glädje runt omkring mig. Sen försöker jag alltid se det mesta posetivt i mitt liv.

4. UT OCH FESTA ELLER EN MYSKVÄLL?

JUST NU FÖREDRAR JAG HELLRE MYSKVÄLLAR FRAMFÖR FESTKVÄLLAR.TYCKER DET ÄR BARA SÅ SKÖNT ATT TA DET LUGNT, CHILLA OCH BARA MYSA. MEN SEN TYCKER JAG OCKSÅ OM ATT FARA UT OCH HA KUL MED SINA KOMPISAR.

5. är du en morgon männsika eller en kvälls människa?

hahah, jag skulle skulle nog säga att jag är lite både och. då jag väl vaknar, vilket kan vara runt 8-9 tiden... efter det halv sover jag som, pågrund av att jag då har så svårt att somna om igen. på kvällarna brukar jag vara bra på att vara vaken lite länge ibland, men det är på grund av att det slutar med att jag skrolla igenom de olika sociala medierna, vilket slut resluterar till sena kvällar. men det är ju inte lätt då man hittar massa nytt på mobilen?

6. Din favorit bloggerska just nu?

oj, vilker svår fråga. just nu läser jag inte så jätte många bloggar, men om jag skulle behöva välja en bloggerska som jag läser skulle det nog vara Chloe Schuterman. hon har alltid varit en stor insperations källa för mig när det kommer till medier och mode. jag tycker hon har hur fin stil som helst, året om. riktigt snygg!

7. Din favorit film/serie just nu?

just nu har jag inte riktigt en favorit film, men några filmer som jag har alltid tyckt om är the fault in our stars (drama & kärlek), Spider-man homecoming (Fantasy) & the longest ride (drama & kärlek). när det kommer serier som jag tycker är jätte bra, det är... how i met your mother (komendi & Drama), Gossip girl (drama) & riverdale (drama & skräck). dessa är några som jag personligen tycker är jätte bra, recomend recomend..

8. favorit mat just nu?

nu på senaste tiden har jag verkligen verkligen älskat pasta, haha. jag kan lätt ställa mig och laga pasta om jag har tråkigt eller nått. men det är verkligen nått som jag diggar just nu. men gillar i princip all mat så haha.

9. vilken årstid är din favorit just nu?

sommar, helt klart! det finns så mycket mer man kan göra ute då, det är bättre väder, mer aktiviteter & varmare. sen kan man även ha på sig lättare kläder, som gör att jag känner mig lite snyggare jemfört med på vintern.

10. vad ser du fram emot just nu?

just nu ser jag fram emot sommarn, för det är så mycket i sommar som jag längtar efter. sen ser jag även fram emot att kunna ha sommar kläder och sola på terrasen efter skolan.

PUSS & KRAM!

Gillar

Kommentarer