Mina bästa tips hur man vänder en dålig dag

Hej på er mina hjärtan!

Jag kom hem från stan bara för en stund sedan och har köpt in de sista grejerna till skolan. Eftersom det har varit en lång jobb dag med mycket slit, så tänkte jag ge er lite tips på hur man kan vända en trött och jobbig dag.

Jag har inställningen att man kan alltid vända en dålig dag till en bra dag. Det handlar bara hur man tänker och vad man gör. Tänkte därför hur man kan göra för att vända en sämre dag till en mycket bättre dag.

 

- Umgås med folk som får dig att må bra och skratta. Att vara med någon som får en att må bra kan göra en så stor skillnad. Sen när man är med folk som får en att skratta gör det att man kan tänka på annat.

- Lyssna på musik. Att lyssna på musik för en att tänka på andra tankar. Om du känner dig nere kan du sätta på dina bästa låtar som får dig att känna sig på mycket bättre humör.

- Träna. Träna är ett av mina bästa tips på hur man kan göra en mindre sämre dag till en bättre. För det får mig att tänka på annat och det känns som att min kropps renas efter jag har tränat. När jag är arg, deppig eller ledsen bruckar jag alltid kännas skönt efter jag har kört ett hårt träningspass med peppande musik.

- Titta på en bra serie eller en GOOD FEELING film. Att sätta sig med en popcorn skål i famnen och sätta sig ned och kolla på sin favorit serie eller en film som får en att känna sig bättre och komma bort från tankarna lite är något som alltid funkar för mig. Några filmer som jag rekommendera är "P.S. I love you", "En oväntad vänskap", "Vacation" eller "Forrest Gump". Dessa filmer kan du hitta här på https://www.netflix.com .

- Tänka på posetiva tankar. Jag vet att detta kan låta lite klyschigt, men det funkar faktiskt. Med lite posetiva tankar kan det faktiskt ändra på din dag och göra den lite ljusare.


Jag hoppas att dessa tips kan vara till någon nytta. Ha en bra dag, puss puss!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Linda,
Cajsalisas
Cajsalisas,
Tack så mycket, det värmer!
nouw.com/cajsalisas