En dag upp på fjället!

Hejsan mina kära läsare! Hoppas allt är bra med er. Det är det iallafall för mig, eftersom jag befinner mig just nu upp i fjällen som sagt. Så roligt och jag tänkte som att ni skulle kunna få hänga med vad jag gör här.

Det här är då en bild på när jag och Linnea sitter uppe på björk café och bara hänger. Då vi bara pratar, tar bilder och tittar på den fina utsikten.

På dessa bilder sitter vi nämligen på ett café och bara mår och har det anmält gött. Innan vi satte oss ner här så var vi upp till kungsliften och åkte lite granna där. Så underbart, älskar verkligen fjällen!

Hoppas ni har tyckt om detta lilla blogginlägg. Dock blev jag inte så nöjd med att jag inte fick så många bilder till bloggen, jag är bara så kräsen för att om det inte är bra bilder så vill jag inte lägga upp dom. Men jag ska försöka att ta mer kort idag då jag lägger ut på vad jag gör här.

Idag bär vi bland annat av till det så kallade Kobåset, jag är verkligen taggad på att åka där, eftersom det är off pist. Vilket är så roligt! Men jag kommer uppdatera er mer senare idag.

Puss!

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så härliga bilder!
nouw.com/emellie_larsso
Cajsalisas
Cajsalisas,
Tack snälla du!
nouw.com/cajsalisas