- ... Vem är jag

Jag har läst vissa bloggar och som har gjort dessa liknade inlägg och blev inspirerad av att göra detsamma i olika "VEM ÄR JAG" situationer.

- VID MATBORDET:

Vid matbordet är jag den som oftast börjar äta innan alla andra. Jag är en sån person som är hungrig i princip jämt. Jag älskar att bara sätta mig ner och käka massa gott och smått. Det är även viktigt att det finns en stor kanna med antingen någon god dryck eller en kanna med kallt vatten på matbordet.


- VID STRANDEN:

På stranden vill jag helst ligga på ett par klippor eller ligga på en solstol, istället för att bli så sandig av sanden. Jag har alltid någonting att lyssna på det kan antingen vara musik, pod eller en ljudbok. Sen har jag väldigt svårt att ligga still och sola. Jag måste oftast ner och bada i saltvattnet några gånger i timmen för jag ska kunna bli brunare snabbare och svalka mig från värmen. Och det kanske förklarar varför jag blir så sandig, för jag badar för ofta?

- I KLÄDBUTIKEN:

När jag är i klädbutiken brukar jag gå igenom butiken ganska snabbt om det inte kan vara Zara tillexempel där kan jag gå runt i timmar och bara plocka på mig saker. Sen är jag en spontan köpare också, när jag hittar något fint kan det förmodligen hänga med mig hem. Jag plockar på mig en massa grejer som jag tycker är fint och testar och köper. För mig är det så att när jag har lite pengar, ungeför 10 kr hittar jag hur mycket fint som helst. Medans när jag har mycket pengar hittar jag typ ingenting som faller för min smak.

- PÅFLYGPLANET

På flygplanet är jag oftast den som börjar sova på direkten och när jag vaknar frågar jag oftast "ska vi landa nu?", fast jag bara har sovit i 10 minuter. Sen trivs jag oftast bäst vid fönstret för att kolla ut bland molnen och luta mig mot väggen när jag ska sova.

Gillar

Kommentarer