Mitt livspussel 200% plugg + jobb

Hallå, har jag några läsare kvar? Jag är tydligen usel på att blogga inser jag nu när jag såg att senare inlägget är från maj, nu är det september imorgon. Känns som att jag jobbat bort hela sommaren även fast jag till största delen varit ledig. Hade 3 veckor semester totalt men veckorna var lite utspridda så jag inte skulle bli rastlös. Jobbade ca. 70 timmars veckor däremellan dock. Nu i augusti hade jag även en till vecka ledigt och då passade jag på att byta bort 2 pass till så jag blev ledig 1,5 vecka.

Har varit i både Göteborg och Stockholm nu under sommaren och i lördags var vi även ett gäng som drog till Boda Borg i Karlskoga, så kul! Efter Boda Borg blev det lite fest hos en av mina bästa vänner och kollega med sambon och några kollegor till haha. Det var riktigt skönt att kunna gå/åka Voi fram och tillbaka nu när man bor i storstan (Örebro), innan så behövde man alltid ta buss 1 timme.

Igår startade plugget igång igen och jag ska nu läsa en helt ny kurs inom juridik. Kursen är fram till sista oktober och efter det kommer de 20 med bäst betyg få plats på juristprogrammet i Lund. Har inga höga förhoppningar då vi är över 300 pers på kursen, men blir det så så kommer det ett väldigt krångel med livspusslet haha, vill verkligen inte flytta men vi får se hur det slutar. Min backup-plan är att söka in till Rättsvetenskapsprogrammet i Örebro till våren eftersom att jag vill bli jurist (vill ju helst bli åklagare men man kan endast bli jurist på rättsvetenskap).

Och japp jag pluggar även sista året på Webbredaktörprogrammet just nu så jag läser 200% fart men jag står med beslutsångest om jag ska hoppa av då jag ligger så pass mycket eftersom att jag har många uppgifter att göra om/komplettera pga att jag jobbade så mycket i våras. Meen än sålänge är jag kvar och ska försöka lösa detta. Kurserna jag pluggar just nu är: Utvidgad juridisk introduktionskurs, 15 hp genom Lunds Universitet och Gränssnittsutveckling, 7,5 hp + Modellering, 7,5 hp genom Högskolan i Borås och allt är på distans. Är glad över att jag bara har 8 jobbpass denna månad för jag kommer ha mycket att göra haha. Glömde säga att jag dansar poledance varje tisdag också, mycket nu hörrni!!

Är det fler som pluggar? Vad pluggar ni isåfall?

Gillar

Kommentarer