Satt mig i ett klass rum ensam för att få lite arbetsro i skolan men sen såg jag kissies bok och självklart börjar jag lösa den, den fångade verkligen mitt intresse så det blev inte så mycket plugg, måste verkligen köpa hem boken. Asså hann inte läsa så mycket men älskar den redan;)

Ska snart och gymma med min bästis så det ska bli skönt & roligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Testade göra egna gelenaglar med depends gel kit.
Jag tyckte dem blev bra för att vara första gången, men som man säger övning gen färdighet.

Kom dock nyss hem från ett skönt träningspass, har inte tränat sen fredags och har saknat det. Fick med mig min mamma idag och hon lärde mig några nya övningar.

Likes

Comments

Tänkte ta upp en sak som jag irriterar mig så mycket på......
Falska människor/kompisar.
På senaste tiden har jag märkt vilka som är mina riktiga och falska vänner.
För några månader sen så var jag kompis med typ alla i min klass men sen när jag började hänga med 3 andra som jag verkligen gillar så slutade dom andra mina ”kompisar” prata med mig och började snack skit bakom mig rygg. En av dom var även en som jag hade varit bästis med i ca 10 år, sen så fick jag reda för några dagar sen att han hade gått & pratat skit bakom min rygg igen med en av mina bästisar och förväntat sig att hon inte skulle säga det till mig, sen när jag och mina bästisar frågade varför så skyllde han bara ifrån sig.
Jag frågade rektorn & min mentor om jag fick byta klass pga detta men hon sa att vi skulle lösa det, jag gav det en chans men när jag typ pratade med mina ”nya” kompisar så fick jag blickar, även när jag gick till dom och försökte att inte vara utanför så kunde dom göra sin egna ring tillsammans och lät mig stå utanför. En tjej i gruppen är så hemsk. Hon ger mig blickar, ignorerar mig, pratar skit bakom min rygg och nu har jag fått nog, jag bryr mig inte längre om jag står ensam på rasterna för det är bättre än hänga med falska personer.
Nu får jag ständigt blickar av dom.
Men ville bara skriva av mig för detta tynger mig så mycket, men jag har bara en termin kvar med dom så det är bara att stå ut & fokusera på mina betyg till gymnasiet.

Glöm aldrig att ni bra precis som ni är!!

Likes

Comments

Igår var det som sagt black friday som jag tror ingen har missat...
Så jag köpte lite saker jag tänkte visa upp, så detta blir lite som en haul.

1. Byxor från only
2 boots från din sko

Sen köpte jag även en tjol från Gina tricot med en slits där framme. Kanske kan lägga upp en bild från deras hemsida på den, för att jag inte har hunnit tagit bild på den.

Likes

Comments

Tröja från ginatricot
Byxor från lager 157
Och skorna ifrån Nelly.se

Likes

Comments

På bilden kan ni se min goda lunch, kanske inte så super bra att äta till lunch men men
Just nu har jag elevensval/bild och jag kollar på mina kompisar som håller på att träna på en dans till en sak som alla nior har på julavslutningen och dom är jätte duktiga.
Men snart ska en av dom och jag gå och träna, jag tror det bara blir cardio för mig idag, vad hon ska köra ver jag faktiskt inte.
Idag har jag även invigt mina nya vinterskor dom var super sköna men kanske lite varma att gå med en hel dag i skolan.

Likes

Comments

Idag testade jag propud chokladboll, den smakade som kokos. Jag gillade den inte för den hade konsistensen av chokladpudding, för kokos smaken försvann efter ett tag & för att jag tyckte det var konstig eftersmak, jag hört så mycket bra om den men. Så det blev att jag gav bort den till min mamma som gillar den väldigt mycket.

Idag efter skolan så drog jag direkt till gymmet & började med att köra 20 min intensiv crosstraning efter det så körde jag några olika maskiner sen så avslutade jag med lite olika övningar. Fick även sällskap av en kompis.

Nu ska jag äta lite & sen gå och duscha.

Likes

Comments

Hej :)
Jag fick en idé idag att börja blogga igen.
Jag har haft några bloggar innan men jag slutade mest för att jag hade inget speciellt som jag ville skriva om men nu vet jag det och tänkte börja om med en ny blogg.
Så hoppas att du kommer läsa och gilla det jag kommer skriva.
Hörs :)

Likes

Comments