Vilket bra avslut på denna dag

Jag fick ett roligt paket av Amandas kompis som bor i Nederländerna. Det hämtade vi ikväll. Visar det i ett annat inlägg.

Började dagen med sjukgymnasten, och jag blev som ny! Vilken känsla att inte ha ont när man går! Helt fantastiskt. Åkte till jobbet och hälsade på. Träffade mina fina kollegor och vi kramades såklart. Hörde det var rond, tänkte då säga hej till doktorn. Det var hon som hjälpte mig när jag hittade gropen i bröstet första gången 2016. Vi kramades också såklart. Desirée hade berättat för henne att det blivit metastaser, och hon sa att hon blev så ledsen när hon hörde det. Jag sa till henne som jag säger till andra. Det var ju bara två och dom är små, hade kunnat vara värre. På fler ställen och på inre organ. Och att det inte gör ont i ljumsken längre, strålningen tog bort smärtan. Du är beundransvärd svarar hon då.

Jag och Desirée pratade en stund, och telefonen ringde. Vi såg det var vår chef. Svara du säger Desirée. Ersboda vårdboende, Carina sköterska svarade jag. Det blev knäpptyst en stund. Men är du där säger hon sedan. Vi tyckte det var kul!

Sedan åkte jag och Kerstin och åt lunch, tillbaka till jobbet och träffa några i personalen. Det ger mig så mycket, det är så trevligt att träffa dom.

När jag åkte därifrån hälsade jag på makens kusin och hans fru. Allt för att inte sova i soffan. Men nog blev det så i alla fall, nästan två timmar.

När jag väl vaknade åkte vi och fikade med Folke och Lena. Glassen himmelsk röra (den är så god), varma hjortron och skumbollar. Allt var laktos- och glutenfritt. Alltid tre luft att hälsa på dom. Deras hund blir så lycklig också.

Nu ska jag packa lite, jag och Amanda ska ta oss en liten tripp. Måste väl gå och lägga mig också. Ska upp tidigt imorgon. Röntgen med kontrast av venport står på morgonens schema, till att börja med.

Gillar

Kommentarer

Susann
Susann ,
Låter som en trevlig dag, kram😊💜zinnie.se
Cajaba
Cajaba,
Mycket trevlig😍nouw.com/cajaba
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229