Vilken trevlig överraskningsfest

Då var jag hemma efter en trevlig kväll. Trött med glad. Så mycket positiv energi jag har laddat. Kan inte bli bättre med trevliga människor, god mat och dryck.

Mina två killar följde mig direkt i sängen när jag gick och la mig. En bredvid och en på mig. Värmer skönt på höften för nu känns den ordentligt.

Jag var först hemma hos Desiree. När maken slutade jobbet fick han höra mig till henne. Sedan åkte han på kalas till sitt yngsta barnbarn.

Jag gjorde en Aperol Spritz a la Carina till oss i väntan på de andra.

Detta var en överraskningsfest för Yvonne som har fyllt år. Det var lite kul när hon kom för hon kunde inte koden. När hon ringer till Desiree för att fråga om koden svarar Desiree den finns i gruppchatten. Det som var roligt var ju att Yvonne var inte med i den eftersom det var en överraskning för henne. Busted!!

Sån tur att jag har min uppehållsvecka i medicineringen så jag inte mår lika illa när det var så mycket god mat. Sallad, kantarellpaj, skinkpaj, räkor, aioli (tror jag det var).

Ost och kex...

Mera ost, skagenröra och baguetter.

Mums!!

Här är det glada gänget. Lite suddig bild.

Inte lika suddig bild.

Jag och Karolina turades om att ligga i soffan.

Värdinnan fick också några presenter. Lite kul om man kollar in farten med räkskal. Det är konstigt nog alltid fullt hus mig och Desiree. Tack alla för en underbar kväll.
🧡🧡🧡

Gillar