Vilken dag, tur det är helg nu

Eller egentligen hela veckan. Dagen började med en härlig promenad i skogen med hårbollarna och Anna. Såklart kaffe efteråt.

Grabbarna gillar springa i skogen.

När dom springer för långt före visslar jag till, då ska dom stanna och ha ögonkontakt med mig. Det är dom bra på.

9.30 åkte jag och Krille in till stan, han skulle på körskolan. När han var där var jag till onkologen och träffade arbetsterapeut och sjukgymnast. Det skriver jag om i ett eget inlägg.

När jag var färdig var Krille färdig. Vi var hungriga båda två, så vi åkte och åt på Avion. Jag hade beställt pennor som levererades till Panduro. Passade på att hämta dom.

Han handlade mat när jag var på Panduro. Han bjöd på denna, den var så god. Kan verkligen rekommendera den. Sedan var det av hem. Krille har verkligen tagit till sig det jag sagt när vi övningskört. Han fixar nog uppkörningen tror jag.

Lämnade av honom i Vännäsby för att åka vidare till Amanda. Där la jag mig på soffan och vilade, trött som tusan. Jag låg på sidan, Hugo låg med sin rumpa i min armhåla. 😂

Det blev tydligen varmt, han flyttade ner bredvid Hebbe.

Amanda körde hem mig när hon jobbat färdigt. Jag gav hårbollarna mat, dom var hungriga.

Efter middag får dom alltid en dentastick. Jag råkade gå på toan, dom talade om med hela sin uppsyn att de inte fått denta.

Efter de fått sin denta gick jag till soffan och där har jag varit hela eftermiddagen och kvällen. Innan maken kom hem kollade jag på lite pyssel och fick inspiration. Kanske jag måste kika in i pysselrummet en sväng.

Blå huset fick bjuda på middag idag, och Spanien på ett gott öl.

Denna har vi druckit de gånger vi varit i Malaga, Alhambra Reserva. Finns som beställningsvara. Vi brukar köpa den ibland. Perfekt i bastun eller på sommaren när det är varmt. Den var inte dum till pizza heller.

Gillar