Var tog denna dag vägen??

Tydligen hade jag namnsdag idag. Fick ett gratis från Krille, visste inte ens om det 😄

Jag och Anna åkte in till sjukgymnasten på morgonen. Han tog oss samtidigt idag då det var ledigt i det andra rummet. Han sätter nålar på Anna och sedan ger han sig på mig.

Jag berättade den glada nyheten för honom om min stabila sjukdom. Berättade också om min tanke att vänta med att byta till injektioner istället för de tablett jag har nu. Han tyckte också det var klokt. Det går åt rätt håll säger han. Idag hade jag riktigt bra rörlighet i lederna, behövdes ingen åtgärd för det. Det är första gången på länge. Och det gjorde inte lika ont när han grejade.

Då kan jag kanske snart börja träna igen på gymmet. Han blev lite tyst. Innan jag gick därifrån säger han att visst, du kan börja på gymmet. Men kom ihåg att det kommer kännas. Sättet han sa det på fick jag en känsla, fortsätt med promenader ett tag till. Utöka dom eftersom.

Hårbollarna var med. Vi åkte till Kvantum och handlade. Jag var ute för Anna så då fick dom komma ut en stund och nosa lite.

Innan jag skjutsade hem Anna åt vi upp lite rester här. Blev påmind uppe hos henne att jag hade akrylfärger i min kladd garderob. Men dom var bara att kasta, kunde slå ihjäl någon med dom.

Så här har hårbollarna sovit när vi kom hem från stan. Hebbe på ett par skor och Hugo på kanten på bädden.

Det blev lite mer tillverkning av stämpelförvaring efter jag sovit en bra stund. Säkert två timmar. Helt plötsligt var klockan över tolv! Två rostade mackor och en tandborstning senare ligger jag nu i snarklådan och ska sover. Ny dag imorgon, och då börjar helgen.

Hittade en bild i timehop som jag tycker är rätt häftig. Den är tagen för fyra år sedan i Boden.

Gillar