Ute så gott som hela dagen

På förmiddagen var det en Hugo som ville mysa. Jag har legat och avlastat mycket idag. Här gör jag det när vi väntar på att min syster och hennes man ska komma. Pojkarna följde inte med så de var förkylda. Leo var med, Hebbes son. Anna hade klippt honom och ville ha lite hjälp med att fixa honom lite. Så vi klippte honom så det blev lite kortare. Sedan klippte jag Hugo också. Han är ju rolig, satt nedanför och väntade som om han ville bli klippt.

Under tiden var Fredrik en jättebra lekfarbror till Elissa.

Innan dom kom hann vi leka med vattenslangen med grannflickan. Jag gick och bytte till bikini så fick de spruta vatten på mig också. Hårbollarna blev också duschade, det var rätt varmt.

På eftermiddagen säger Elissa att hon är hungrig. Då var klockan halv fyra! Oops, vi hade glömt lunchen. Eller, när det var lunchdags år vi jordgubbar och glass. Jag var bara tvungen avlasta en liten stund innan jag kokade makaroner. Och eftersom mormor inte kunde sitta så åt vi middag i sängen. Vi ritade lite innan hon skulle bada.

När maken kom hem från stan där han varit och lämnat bilen på service blev det vattenspridarbad. Ringde och bad honom köpa en sådan. Innan hann Elissa bada badkar med, för andra gången idag.

Det där var tydligen roligt.

Lite gröt till kvällsfika, tandborstning och hopp i sängen. Jag har en väldigt trött tjej här.

Någon somnade visst...

Gillar