Tyst i huset

Förutom snarkande hundar. Nu blir det lite vila innan jag ska till stan och lämna blodprover. Jag har bästa sällskapet när jag nu blev helt själv hemma. Erika och Elissa åkte norrut efter frukosten. Amanda och Olle följde med för att ta hem en bil. Så jag är hundvakt till Disa.

Jag har hållit igång sedan kl 6.30 med allt möjligt. Först skulle Elissa bada. Sedan myste vi i soffan. Vill borstade också bort Hacki Backi från tänderna. Hon har sett något tecknat på Youtube om tandtroll på tyska. Vi har borstat tänderna tillsammans varje dag.

När dom hade åkt blev det är hämta hö till kaninerna. Krille fick hjälpa mig att lasta ur, ja han var duktig på att dammsuga bilen också. I med hundburen och till skogen med hårbollarna. Sedan till Ica och hämta paket. Krille fick övningsköra, träna på att backa och parkera på Ica bland bilarna. Vi har bara parkerat på dom parkering. Det gick riktigt bra.

En kopp kaffe hos moln kompis kamrat Anna. När jag åkte från henne kom ett kille på cykel uthoppandes framför bilen. Tur jag inte körde fort. Såg hur han sa oh my good. Det stod en bil med släp parkerat på vägen så han kan inte ha sett mig och jag såg inte honom förrän han var på gatan. Ingen rolig känsla när det bara dyker upp framför näsan sådär.

Gillar