Två födelsedagar firas med bbq

Makens mellandotter och yngsta dotterns sambo fyller år och det firas med bbq. Vi blev några och vädret var med oss så det gick att sitta ute.

Underbart god mat som alltid. Olika typer av kött som grillas, även korv och köttbullar.

Många goda tillbehör.

Min tallrik fylld med godsakerna.

När jag kom hem satt syster Maria och hennes Andreas på altanen. De hade varit på promenad med hårbollarna.

Kokade kaffe till Andreas och bjöd på denna godis.

Första var inget speciellt, men andra... Han ändrade min några gånger. Verkar som det var den starkaste, han blev alldeles svettig.

Innan jag hoppade i säng tog jag hjälp av Maria att "dra ut benet" på höger sida. Jag har känt att jag inte riktigt kan räta ut det. Tydligen var höften låst, fick hjälp med det också.

När hon hade gjort det färdigt la hon ena handen på knät och den andra på höften. Det blev ganska fort varmt och började rycka i benet. Hon bad Andreas komma och lägga sina händer på vänstra sidans knä och höft. Då började det tycks i hela kroppen med jämna mellanrum. Det blev väldigt varmt på den sidan också.

Hans högra axel åkte upp mot örat och han fick stickningar upp efter ryggen till nacken. Maria fick ont i handleden hon höll på höften. Maria har gjort så här på mig tidigare och det har hjälpt, men jag har aldrig haft en på vardera sida. Det var första gången för dom också. Mycket fascinerande det här med olika energier tycker jag. Jag är fortfarande varm i kroppen.

Gillar