Tröttsamt i huvudet idag

Det blev lunch i sängen med mina hårbollar vid fötterna och hörlurarna på öronen. Jag behövde lite lugn och ro och stänga ute ljud. Det funkade fint. Det är så tråkigt att jag ska reagera med sådan trötthet när det blir mycket ljud.

Jag, Olle och tjejerna har varit ute när mamman har varit och ridit. När Erikas och Amanda kom tillbaka från ridturen var dom inte alls glada. Någon hade tutat på dom bredvid hästarna, öppnat dörren och ropat något. Erikas skrev ett inlägg om det och det blev en väldig reaktion. Men inte något negativt. Mannen som tutat hade försökt få tag i tjejernas telefonnummer. Han ville förklara, allt var ett misstag. Råkade komma åt tutan när han skulle säga åt hundarna. Dom har pratat och rett ut vad som hände. Erika och Amanda är glad och tacksam för det. Tackade flera gånger för att han ringde.

Olle hjälpte Elissa göra snöbollar. Av dom gjorde hon en mini snögubbe.

Här myser systrarna i mormors säng efter en timmes utevistelse.

Olle hade tagit fram kött igår som jag skulle göra något med. Visade sig vara köttsoppekött. Det blev vår middag idag. Efter middagen somnade jag som en klubbad och sov ett par timmar. Nu är det dags att hoppa ner i snarklådan och sova för natten.

Gillar