Trött och rätt nöjd

Idag skulle jag till arbetsterapeuten på hälsocentralen på förmiddagen. Det mötet får ett eget inlägg när jag är mer med i huvudet.

Träffade Erika och barnen för att äta lunch. Var efteråt och uträttade några ärenden. Plockade upp Åsa och vi gjorde sällskap på Avion. Där fanns en del bra att ha saker, papper och pennor på Panduro.

Även hundmat var det dags att köpa. Gjorde min andra fickparkering sen jag fick körkortet-83. Tack vare att jag övningskört med Amanda och Krille så har dom lärt mig fickparkera så här många år senare. Rätt nöjd med denna måste jag säga.

Hemma igen var det en trött tjej som fick glass.

Och en annan piggelin lekte på golvet.

Hon fick sedan med mamman och handlade så hon kunde göra pizza. Det var hon duktig på så det kan hon få göra fler gånger.

När hon lagade mat pysslade jag och Elissa. Glömde fota det, mycket märkligt. Var nog en aning trött.

Efter maten hoppade vi i säng och myste med mormors surfplatta. Vi spelade något Mimi spel tillsammans. Sedan satte vi telefonen på 10 minuter, och när den ringde slutade vi spela. Då var hon hungrig och skulle till mamma. Allt för att vara vaken mer, stannar man av finns ju risken att man somnar. Nog för att mormor är snäll, men den finten gick hon inte på. Vargen ylar på Spotify och ligga på mormors arm, då får det fort att somna.

Jag fortsatte pyssla då det är pyssel onsdag, men vad jag knåpade ihop visar jag senare. Nu är det nog strax dags att hoppa i snarklådan.

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv