Trött idag

Ville inte riktigt vakna. Maken frågade om jag skulle följa med på morgonpromenaden. Svarade att jag skippar den idag, är så trött. Sov vidare en stund för att sedan vakna och tänka att klart jag ska gå morgonpromenaden. Det gjorde jag också men inte lika fort. Satt och vilade en stund där jag brukar vända. Titta på havet kan jag göra hur längre som helst.

När jag kom tillbaka sov jag en stund både före och efter frukost. Hoppade i badet, poolen är varm och skön. Gjorde några övningar för benen. Kom på att jag har ju ett träningsprogram! Så fick det bli. Musik i öronen och träning. Underbart skönt och sedan lägga sig på en solstol och vila. Hörlurarna tål vatten men bryter bluetooth under vattnet. Det märkte jag idag.

Verkar ha blivit biten av något, även på ryggen. Det ömmar och gör ont. Hoppas det går över snart. Nu ska jag kolla var maken är, börjar vara hungrig. Han är ute och går. Här blir det vila vid poolen, så jag kan gå in och vila på sängen om det blir för varmt. Det blev nästan för varmt många timmar vid havet igår. Jag klagar inte, bara konstaterar. 😍

Gillar