Trevligt kväll i gott sällskap, god mat och dryck

När jag kom till Rune igår hade han börjat med middagen. Vi skulle göra lågvärmestekt sirapsglacerad fläskytterfilé med Peter pappa kocks rosépepparsås och vitlöksrostad potatis. Köttet var i ugnen och doftade ljuvligt. Receptet är samma som jag använde i onsdags, det finns här.

Vi började med såsen som skulle koka ett tag. Receptet finns här.

Köttet är så enkelt att göra och blir så gott! Nästa gång ska jag skära tunna skivor. Jag gjorde lite tjockare i onsdags.

Det blev en riktigt god middag, som vanligt. Vitlökspotatisen var inte heller så svår att göra. Potatis, hackad vitlök, salt, peppar och olivolja.

Det blev en trevlig och avkopplande kväll. Som det brukar bli när vi träffas över god mat och dryck. Trött idag och knäpaj, det är så det blir. Jag vet ju varför.

Hebbe ville vara en stund i famnen, det händer inte ofta.

Hårbollarna känner dig hemma hos Rune, så dom ligger och sover på soffan.

Gillar

Kommentarer