Trevlig dag med pyssel och god mat

Idag åker vi en sväng till stan. Kikki ville gå på Ikea och köpa kryddburkar. Det blev lite småsaker därifrån även för mig. Vi stannade på Espresso House, köpte något drickbart och vilade benen.

Det pysslades en liten stund innan vi åkte till stan men det blev liter mer när vi kom hem. Anna och Linnea var också med på ett hörn via Messenger.

Här har jag gjort ett kort till en utmaning där man ska använda spillbitar.

Så här ser det ut på insidan.

Och utsidan.

Lite mat i magen ska vi ju ha. Kikki rev ost i massor.

Vi gjorde samma som jag och Rune gjorde häromdagen, Huevos Rangeros med köttfärs. Receptet finns här. Vi skippade äggen idag, kände inte för det.

Våra gubbar gillar inte visa bönor så dom valde en annan mat.

Vitlöksbröd och vitlöksdressing till. Såååå gott!!

Sedan blev det mer pyssel. Till denna utmaning skulle man använda motivstämplar.

Denna gjorde jag till en utmaning utifrån en bingobricka. Den rad jag valde så skulle jag ha med knappar, stencil, silver och stämplar.

Här har jag gjort eget tissuepaper som jag sedan tänkt använda när jag kladdar med färg. Men det får bli den annan dag. Nu känns det att jag suttit och pysslat i två dagar alldeles för många timmar.

Gubbarna bastade, sedan gick vi ner i bastun. Det var så skönt! Och en kall Mythos I relaxen. Efter det orkade jag inte vara uppe mer. Klockan är rätt mycket inser jag efter bastubadet.

Gillar

Kommentarer

Lii76
Lii76,
Maten såg riktigt god ut!!
nouw.com/lii76
Cajaba
Cajaba,
Det är supergott😍
nouw.com/cajaba
Susann,
Mysig dag, kul med vänner 👍
zinnie.se
Cajaba
Cajaba,
Det var längesedan vi sågs 🤗
nouw.com/cajaba