Tredje gången gilt

Som jag har tjorvat innan det blev rätt. Jag ska sticka en socke, tå upp och Magic loop. Jag började lägga upp och stickade ett gäng varv. Det blev fel för det var ett hål där tårna skulle vara. Provade lägga upp några gånger men gav upp.

Åkte till Lena så hon kunde visa mig. Men jag fattade inte ändå. Hon fick lägga upp och jag stickade många varv. När jag kommit en bra bit kom jag på att jag tagit fel stickor. Bara repa upp igen. Men så tyckte jag klockan blivit mycket, så jag åkte hem. Måste upp tidigt imorgon då jag ska in till onkologen på skelettscint.

Väl hemma ville jag prova igen, tänkte egentligen lägga mig. Då trillade poletten ner. Med rätt storlek på stickorna kunde jag inte låta bli sticka. Lite roligare när det är lite mönstret. Det är lätt att det blir "bara ett varv till".

Det är roligt göra nystan när dom blir så här fina. Förr fick maken hjälpa till och hålla garnhärvan. Garnvindan har jag haft i många år, då har maken sluppit hjälpa till.

Nystmaskinen underlättar massor. Dessutom blir det finns nystan. Garnet är köpt hos Limmo design och heter Ninja girl, ett handfärgat sockgarn med en silvertråd. Hon färgar själv och alla garner har så roliga namn.

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Åh ja det är två bra hjälpmedel, jag fick bägge dessa ett år när jag fyllde år. Duktig du är som kan sticka detta, jag har provat men de går inte. Garnet är superfint 🥰

nouw.com/lottashullerombuller
Cajaba
Cajaba,

Träning... Jag fattade inte heller från början🤗

nouw.com/cajaba