Träffat onkologen, ny strategi

Nu har jag varit till doktorn och fått bekräftat att det jag känt gör ont är tumörer. Det ska nog bli strålning. Jag fick ju veta på telefon att det var spridning till två ställen, idag fick jag veta var. Sen ska de byta bort Kisqali mot något annat eftersom det sprider sig vidare. Det ska diskuteras i grupp på måndag eller tisdag. Imorgon blir det Zometa och sprutorna. Kanske inte ska fortsätta med sprutorna heller. Det får jag höra till veckan.

Det är ändå bra för det här inte spridit sig till inre organ och det är är så litet än det som spridit sig. Och ingen förändring på det som är. Några lymfkörtlar var något större mitt i bröstkorgen. Det var inte heller något att oroa sig för. Så trots allt positiv prognos. Och det finns flera olika strategier.

Jag är så nöjd att Anna var med. Behöver ett minne som hjälper mig komma ihåg. Jag kanske har glömt någon liten detalj. Efteråt åkte vi till Anna och fikade. Hårbollarna var glad när jag kom hem. Hebbe har jagat mig i huset, han blev så nöjd när jag la mig i sängen. Han vet precis vad jag behöver. Är så glad jag har Anna och maken. När jag kom hem från samma kom maken också hem. Vilken taiming.

Gillar

Kommentarer