Träff med PT idag

Det gick segt på morgonen att vakna, men till slut kom jag upp. Klockan 11 hade jag min träff med en PT på gymmet. Det var riktigt bra. Blev en träning på en timme. Hon har gjort ett bra program till mig. Det var bara en sak hon fick ändra och det var sista övningen. Den hon hade planerat skulle jag ligga på rygg, benen i 90 grader, trycka bilen med händerna mot benen så den inte låg på magen. Där tog det stopp för mig. När det blev tryck på höger ben fick jag så fruktansvärt ont i höften. Sedan var det meningen jag skulle sträcka ut vänster ben och höger arm. Jag fick prova ligga på rygg med benen i 90 grader. Då gjorde det inte ont. Testade lägga handen på benet, efter ca två sekunder gjorde det lika ont. Det ska jag fråga min sjukgymnast imorgon varför det är så.

När jag var färdig där blev det lunch, Serrano och rödbetssallad. Mums. Den sväng med hårbollarna och sedan in i duschen.

När jag väl hade duschat var det bara iväg till Amanda. Hade lovat vara hundvakt. Då det var massor med snö på gården där hon bor hämtade jag Disa. Vi åkte till Rune och drack kaffe. Jag hade med saffranskladdkaka som Veronica hade bakat. Vi åt den med apelsin- och choklad glass, så gott!

När jag varit färdigt hos Rune åkte jag till Lena och Milo en sväng. Synd att jag inte fick en bild på månen hur den egentligen såg ut. Bjöd hem henne på middag.

Hon ville bjuda oss men jag hade börjat med detta igår. Då åt vi hos Amanda, så jag var tvungen göra detta idag. Hade köpt färska hamburgare billigt, dom är inte alls dåliga. Gjorde egna strips i min actifry. Gjorde även en egen dressing efter tips från Rune. På den höft så här:
4 delar ketchup
4-5 delar majonnäs
1 del Johnnys sötstarka senap
2 delar bostongurka
Den kommer jag göra flera gånger! Inte världens bästa foto dock. Nu är jag tröttare än trött, så det får bli snarklådan. Måste ju upp på morgonen då vi ska vara kl 10 i stan hos sjukgymnasten jag och Amanda.

Gillar