Träff med chefen idag

Dom fick vara där idag då jag skulle åka in till stan och träffa min chef. Måste medge att Hugo luktar lite spån och ko. 😄

Mötet med min chef var bra om än sanningen är jobbigt. Hon berättade för mig hur det blir när jag kommer tillbaka och jobbar. Om jag börjar på 25% blir det ganska direkt att jag ska fungera som sjuksköterska fullt ut. Jag hade en egen tanke att jag kanske kunde få arbetsträna innan sjukskrivningen går ut. Detta för att känna på om det skulle funka jobba 25%. Det visste hon inte så hon ringde till en kvinna som jobbar med rehabärenden.

Det kändes bra att hon var med i vår diskussion. Hon trodde inte jag kunde få arbetsträna, skidområdena Försäkringskassan är hårdare på det. Hon fick veta lite om min sjukdomshistoria. Och när man säger det högt då blött det verklighet. Jag ser mig inte som sjuk, bara väldigt trött och utan energi.

Hon frågade också hur det såg ut med sjukpenningen. Berättade att jag fått ansöka om sjukpenning fortsatt på normalnivå efter mina 364 dagar och att det blivit godkänt. Det kan man få om man har en allvarlig sjukdom, annars sänks sjukpenningen till 75%. Där kom det igen, jag har en allvarlig sjukdom.

Hon som jobbar med rehabärenden tyckte att jag verkligen skulle ta mig en riktig funderare. Vad är det som är viktigt. Så tyckte min chef också. Och att jag ska vara rädd om mig själv. Att jag har gått igenom en hel del. Jag vill mer än vad min kropp vill, och det vet hon. Men det var tufft att inse, jag har inte så mycket ström i mitt batteri och det blir fort urladdat.

Så jag tycker mötet blev bra. Det är också roligt att höra att jag är välkommen tillbaka den dagen det är dags. Och att jag är en bra sjuksköterska. Det värmer när man inte alltid känt sig så bra. Men vilken urladdning det blev, så trött jag blev. Kan hända jag glömt något vi sagt.

Så jag fick göra det Anna och Anja alltid har sagt till mig. Att jag är inte redo än. Tack för att jag fick prata med dig Anna efteråt, det var så skönt. Och tack till Anna också, som var med mig en stund när jag kom hem och inte ville vara själv. God köttsoppa fick jag också. Strax kommer maken hem med min kusin Veronica. Hon ringde igår och undrade om jag ville has sällskap. Hon hade läst i min blogg. Satte sig på flyget ikväll och åker tillbaka på söndag. Så underbart trevligt när jag inte har så mycket ström i mitt batteri.🧡🧡🧡

Gillar