Tekniken ska bara fungera

Hugo tyckte inte jag skulle sticka på mina vantar, han ville sova på min mage. Han är ju rolig.

Till slut blev det för varmt, då kunde jag sticka. Jag kom på att jag har en magnetplatta i min broderilåda för mönster. Den letade vi fram. Min plan var att kopiera mönstret så jag kan använda magnetplattan. Sagt och gjort, mot skrivaren. Men den ville inte. Jag har kört rengöring på patronerna minst åtta gånger. Det blev inte bättre.

Och så här blev utskriften. Jag bytte alla patroner, men det blev inget bättre. Det enda som händer att jag blev alldeles svart om båda händerna. Efter många om och men han jag upp. Nu är den avstängd och sladden är utdragen. Nu får den vara så till imorgon. Då får jag göra ett nytt försök.

Grannen bjöd på middag idag. En sån här stor snöhög har vi aldrig haft mellan våra hus. Det finns ju ingenstans att sätta snön. Nu får det ger sig med snöandet.

De har en rätt stor rottis, som är så mysig. Han är lite för stor för rasen. Han både satt och låg på mina fötter. Fotot blev lite suddigt, det var inte så lätt att fota.

Det blev en trevlig eftermiddag och kväll.

Nu har jag krupit ner i badet. Har kommit på att jag kan ju ha skum nu. Är inte doftallergiker längre. Det försvann med cellgifterna 2016. Får göra hem lite mer skum, nu är den slut det jag hittade i skåpet. Så skönt med ett bad, en kall och god ale och en bra ljudbok. Snart är det snarklådan.

Gillar

Kommentarer