Tänk om man hade denna energi

När jag åt frukost passade Elissa på att borsta sin mammas går. På ett lite mer annorlunda sätt, sittandes på axeln.

Med min stela kropp tog jag en promenad utan hårbollar och barnbarn. Vilken skillnad när man får gå helt själv. Det ska jag prova göra varje dag. Men det kan inte gå särskilt fort då ett äldre par går förbi och ifrån en.

Promenaden gick till familjen Alavaara där maken var med hårbollarna. Det gick rätt bra. Hittade dessa rönnbär på vägen, tyckte färgerna var så fina.

Ringde Erika så fick hon komma och hämta mig. Elissa ville leka där en stund. Hon hjälpte Maiken att vattna i trädgården. Sedan satt vi och kollade på när en stor traktor tog upp en cementgrund där garaget har stått. Det lät lite läskigt.

Vi åkte hem och åt lunch. Erika och Amanda skulle åka in till stan, då passade vi på att vila efter lunchen.

Amanda hade hittat en jacka till Hugo som han kan ha när han åker hoj med mig. Nu börjar det vara kallt på kvällarna, så det var bra.

Erika kom hem med en pool, lite försiktig var hon när hon skulle bada.

Lite skillnad när mormor tvättade sin motorcykel, och halva bilen. Precis såhär gjorde Erika också när hon var liten. Naken och stövlar.

Vilade lite när jag tvättat en del av bilen. Då var det palt dags för Elissa och hon ville äta ute. Gärna sitta på sängen där mormor låg. Och helst skulle mormor mata henne.

Förstår inte var hon gör av allt hon stoppar i sig. Det blev många bilder på Elissa idag.

Gillar