Tacksam för de jag har runt mig en dag som denna

Idag har det varit en del vila. Allt går så trögt, känns som om jag går i sirap. Hebbe har jagat mig var jag än befunnit mig. Bara gå till soffan, då blev han nöjd.

Ländryggen och rumpan körde jag igår med min massagekudde då det gjort så ont. Idag, eller om det var igår, kom jag på att det är åtta dagar sedan jag fick sprutorna. Här hittills haft ont i rumpan två veckor när jag fått dom. Skönt att det blir en gång i månaden nu.

Funderar även om kedjetäcket ställer till det för kroppen. Att det blir för tungt. Så nu tar jag bort det ett tag. Amanda sa att så gjorde det för henne också, det blev mer ont i kroppen.

Jag har ju bästa hjälpen som säger vila.

Hugo han bara hakar på. Där jag och Hebbe är, där är han också. Imorgon är det veterinären för honom. Stackarn som han kliar sig.

Kände igår när det var hockey att jag inte är på banan. Klarade inte av att se, jag hängde inte alls med. Och det som är så kul.

Rune kom på besök och drack kaffe när jag vilat ett bra tag. Det var trevligt, surra bort en stund.

När han åkte gjorde jag köttbullar. Kom på att jag hade ju köpt köttfärs för ett gäng dagar sedan. Och glömt, som vanligt. Planerade göra något när jag hade handlat men det föll bort. Tyvärr är det så det fungerar. Tur jag hann vara med denna gång. Hade varit synd kasta 1.6 kg köttfärs.

Hittade kantarellsås i frysen, gott till. Bjöd ner Anna på middag. Hon och maken kom samtidigt. Dom fick plocka fram resten som skulle vara. Gott var det.

Maken hjälpte Amanda och Krille med det sista från deras lägenhet. Nu kan dom lämna ifrån sig nycklarna.

Det blev lite pyssel med Anna på kvällen. Då slutade min embossingfön fungera. När Amanda och Krille kom tillbaka hit för att hämta Disa tog hon den. Skruvade isär den i molekyler, skulle se om någon tråd var av. Sådan far sådan dotter. Den är ju hur gammal som helst. Det visade sig att av- och på knappen inte fungerar längre.

Avslutar kvällen med ett bad. Jag är så tacksam för mina vänner en dag som denna. Amanda och Krille förgyller tillvaron med sina tokigheter, särskilt idag.

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Det låter inget vidare och hoppas att dagen blir bättre 🌸🌸 Tur du har människor runt omkring dig 🍂🍁 Hs en fin dag

nouw.com/sandrasjoberg
Ingajohansson
Ingajohansson,

Önskar dej en bättre dag idag. Skönt med äkta vännner

nouw.com/ingajohansson
Ulvelotta
Ulvelotta,

Ta hand om dig. Kram

nouw.com/ulvelotta