Svar på röntgen

Det var fullt i receptionen och väntrummet idag. Min doktor kom i tid och hade med sig en student. Jag tycker det är kul med studenter. Mina prover var bra, hon lägger in om behandling en gång i månaden med skelettstärkande.

Svaret på röntgen var riktigt bra! Ingen spridning, de har inte blivit större. Och det bästa, tumören i ljumsken är i läkande process. Behandlingen funkar bra! Det är inte så att tumören försvinner, den kommer alltid vara där. Jag kommer få denna infusion en gång i månaden några gånger till, sedan glesa det ut. I januari är det ny röntgen, och sjukskrivning januari ut.

Min doktor frågade hur det går för mig. Så jag berättade. Att jag blir trött när jag gör något för mycket, om det blir för mycket ljud. Att jag då kan sova tre timmar rakt av. Att jag har ont i kroppen såg hon själv. Ibland sover dåligt på nätterna. Det är värst när jag har gjort röntgen och väntar på svar. Veckan efter är skitjobbig. Vill inte gärna vara själv. Och att då försöka ta sig för och göra något eller åka till någon funkar dåligt.  Jag trodde jag kunde hantera den väntan, men tydligen inte.

Anna och jag firade med en räkmacka.

Innan vi firade åkte vi förbi jobbet för att skicka sjukintyget till min chef då hon inte svarade i telefonen. Det visade sig att hon var där och hade möte med sjuksköterskorna.

Efter beskedet från min doktor gick luften ur mig, och den här inne kommit tillbaka än. Jag och hårbollarna har legat i soffan hela eftermiddagen. Blir nog här resten av kvällen.

När maken kom hem åt vi makaroner, fiskbullar i hummersås och sweetchilisås. Enkelt att göra och gott. Nu ska jag vila lite till.

Gillar