Spontan utekväll

Så är vi maken och jag, spontana. Efter jobbet igår åkte jag hem med hojen, duschade och så hoppade vi på bussen in till stan.

Vill tänkte fira att det äntligen är semester på riktigt. Då det var sent sa vi att vi kollat var det finns någon plats att äta. Hade tur och hittade sittplatser på Bishops uteservering. En blodig entrecote är aldrig fel. Makens favorit är fish and chips.

Efter det gick vi ner till Sjöbris, en båt, och köpte något drickbart. Jag ville ha sangria, men han hade inga apelsiner,  då ville jag ha en mojito men han hade ingen mynta. Så han gjorde en specialare, vet inte vad det var i den. Svalkande och god. Där blev det musik med många gamla bra låtar som dom hade gjort lite jazzigare. Riktigt trevligt.

En jordgubbs daquiri.

När jag gick på toa verkade det som om halva jag var under vatten.

Vi gick tillbaka till Bishop där jag provade en inhemsk India Pale Ale som hette get lucky. Det görs många olika ale, ipa och öl här runt om Umeå.

Gick vidare till ett annat ställe men dom hade precis stängt. Gå till Båtenbåten sa killen. Det är en annan båt som också ligger i älven men en bit bort. Sagt och gjort, dit gick vi.

Där var det salsa! Härlig musik och många som var duktiga på att dansa. Där satt vi en bra stund innan maken ringde mågen som hade lovat hämta hem oss. En riktigt trevlig kväll hade vi.

Gillar