Sovit något bättre inatt

Men man kanske ska sova mer än ca fyra timmar per natt. Jag har skrivit i mina vårdkontakter att jag behöver hjälp med sömnen. Jag vet att jag började vara vaken när jag bytte till injektionerna istället för tabletter. Och ännu värre blev det när jag fick tid för röntgen. Klart jag funderar om sprutorna fungerar. När jag väl fått det svaret kommer jag nog sova bättre igen. Men det är tyvärr tre veckor dit. Och jag sover nästan inget på dagen, en halvtimme max.

Jag har skrivit till min kontaktsjuksköterska så onkologen i mina vårdkontakter. Att jag kan behöva hjälp med att sova. Provade ju ananas kedjetäcke men det blev för tungt för kroppen. Hon ringde tillbaka nu på eftermiddagen. Såklart den halvtimme jag sov så jag hörde henne inte. Hon kontaktar min läkare och ringer på måndag igen.

På denna bild vilar vi efter dagens utflykter. När maken kom hem väckte han mig. Sedan ville han jag skulle köpa en biljett på c more så han kunde få se hockey. Det gjorde jag, men till fel match. Typiskt, men så blir det är huvudet inte är med.

Jag och Anna började med hundpromenad i skogen. Det var riktigt skönt ute. Sedan blev det kaffe hos henne, som vanligt.

Vi tänkte oss till Café Alice och äta en räkmacka idag. Innan vi åkte dit blev det en sväng till stan och hämta min vän på sjukhuset.

Det var riktigt goda räkmackor! Och så bra med majonnäs på sidan, då får man ta så mycket man vill.

När vi åkte dit såg jag blir, rosa och gula höbalar. Jag blir lika glad varje gång jag ser det. De som använder de färgerna sponsrar prostata-, bröst- och barncancer.

Gillar