Sov dag och Maria Vern

Maken kom till campingen när han hade vaknat och ätit frukost. Tänkte först stanna en natt till, men vi åkte hem. Vi hade tur med regnet, hann rulla ihop markisen innan det började regna. Lite hade det regnat på morgonen, men det mesta hade torkat upp.

Efter jag burit in en del saker från husvagnen la jag mig på sängen. Världens bästa sällskap som vanligt. Hugo ska alltid börja med att mysa lite innan han lägger sig mot min rumpa. Där ligger de rätt ihop både Hebbe och Hugo. Dom vet var det gör ont. Sedan har jag sovit större delen av dagen.

Det var Frasses som gjorde middag idag. Den åt vi framför TVn och Maria Vern. Jag har sett alla men kan se igen med maken. Det blev några avsnitt. Hårbollarna är också med såklart.

Mår lite sjyvens så jag får nog leta på ett piller mot det. Har bara tagit ett på morgonen, det är ju positivt. Lika med smärtlindringen vid behov. Jag tar max en av den, innan var det tre. Har inte tagit någon under helgen. Så grundmedicieringen är bättre. Nu ska jag ta ett piller mot illamående och sedan dela dosetten. Efter det är det nog kväll.

Gillar