Snorkla i havet, vila, bada i poolen

Det har dagen bestått av. Det är en kvinna till som är ut och snorklar. Hon kom och sa till mig att hon hade sett flera bläckfiskar ligga på rad. Så jag ut i havet med kameran i högsta hugg. Jag såg inte en enda bläckfisk, bara en massa andra fiskar. Jag simmade rakt in i ett stim med svarta fiskar. Dom följde mig nästan in i land, och då simmade jag inte raka vägen in i land. Jag såg några jag inte sett förut också. Det är så häftigt!! Sedan fick jag syn på en riktigt stor fisk, då kände jag det var dags kliva upp. Det ska bli kul att se filmerna när vi kommer hem.

Var inte särskilt hungrig för att gå någonstans ikväll och äta. Då är det smidigt dela på något, vi blir ändå mätt. En god drink och kolsyrat vatten blev perfekt till.

Idag var det många som åkte hem. Vi har lärt känna ett par från Piteå som vi tyckte var trevliga, Viveka och Micke. Det var så kul för Viveka och jag verkade ha samma syn på hundhållning. Vi hade lite att prata om. 😘

Dom skulle få duscha på toaletten nere vid receptionen eftersom dom inte hade kvar rummet. Vi lät dom duscha hos oss. Nu när vi skulle lägga oss hittade Olle ett tack under kudden. Nu är det godnatt så jag kan upp och morgonsnorkla.

Gillar