Skönt när sjukgymnasten sätter ord på det jag känner

Har nyss vaknat efter varit i stan hos sjukgymnasten. Han sa att jag kommer bli väldigt trött idag efter behandlingen. Det var ingen rolig kropp han fick ta hand om idag.

Han säger att det inte alls är konstigt att min kropp är som den är. Med tanke på min situation och vad jag går igenom. Att jag inte har så mycket energi, måste prioritera vad jag ska göra. Men ändå inte sluta göra saker. Och med detta väder, det påverkar också mig. När jag inte kan gå som jag vill så det är halt.

Sedan att jag börjat använda min bröstprotes gör också sitt. Jag håller säkert emot lite på den sidan. Ungefär som om man bör en tung väska på ena axeln.

Det känns i alla fall bättre efter besöket hos honom. Går bättre och kan andas igen.

Träffade Åsa och åkte till Ullas konditori för att fika tillsammans. Det blev en smarrig räkmacka. Trevligt att umgås några timmar med henne.

När jag körde hem ringde jag och pratade med Anja. Ett trevligt samtal, hon förstår mig också i allt. Vi kan prata om allt, och det gör vi. Hon är en som jag, som inte ser sig själv som sjuk. Tyvärr träffas vi inte så ofta då jag har hundar. På måndag ska vi ses, det är jag fram emot. Jag måste och lämna blodprov då jag fått tid att träffas min onkolog och ev. få behandling på tisdag.

Jag har märkt att när det blir röntgen och undersökningar kan jag gå in i en egen bubbla. Har inte reflekterat över det förut, men insåg det kvällen innan röntgen. Känns ändå bra att jag kom på det och pratar med maken om det. Jag vill ju ha med honom i min bubbla.

Hörde inte när maken kom hem. Han väckte mig med telefonen där barnbarnen var. Ett bra sätt att väcka mig tydligen. Sedan kom han och sa maten är färdig. Jag frågade vad det blir, filé svarade han. Då vet jag att det blir korv. När det är Jokkmokks korv är det faktiskt gott.

Gillar

Kommentarer