Sjukgymnastbesök och provtagning

Idag blev det både sjukgymnasten och provtagning inför behandling till veckan. Tyckte jag nyss fick behandling, men nu är det dags igen. Mellan dessa två saker bjöd Anna på god lunch.

Jag har varit så trött, sovit flera timmar igår kväll, hela natten. Ändå var det svårt att kliva upp imorse. Segt gick det också, som att gå i sirap. Det var rätt skönt att höra sjukgymnasten säga precis det jag känner. Någon som fattar och vet hur det fungerar. Särskilt nu när det gör ont under fötterna och i händerna. Det påverkar hela mig. När man bara har lite energi, gör saker så energin tar helt slut. Lång tid att få tillbaka den. Det är skönt höra honom säga det. Att röra på sig och vila, vid rätt tillfälle och i lagom portion. Just nu verkar jag behöva mycket vila.

Vattenträningen på fredagar är jobbiga att åka på, när jag haft sjukgymnasten på torsdag. Måste ändra taktik, åka på vattenträning på onsdagar istället. Där sa han att jag ska vara snäll med mig själv och lyssna på kroppen. Även om vattenträning är bra kanske det inte alltid är det för mig. Särskilt när jag har lite energi. Får ta en dag i taget, lyssna på kroppen och göra det som känns bäst just då. Så får det bli.

Gillar

Kommentarer